· · Komentari: 0
ASTRO

Vikend horoskop: STRELČEVE očekuje iznenađenje, OVNOVI obratite pažnju na partnera

Vikend horoskop mnogim znakovima donosi dobro raspoloženje i zanimljiv provod

1652941336_iznenadjenje.jpg
Foto: Profimedia

Ovan

Bilo bi poželjno da više vremena provodite sa partnerom jer zbog obaveza na poslu on se oseća zapostavljeno i budi mu se sumnja. Komunikacija na poslu je otežana, informacije kasne. Za vikend će se stanje stabilizovati tako da vas čeka lepa radna nedelja. 

Pročitajte još: Sve što treba da znate o 4 KARDINALNA ZNAKA astrologije: Oni su pravi PREDVODNICI horoskopa

 

Bik

Na poslu je i dalje nepovoljna situacija za vas. Stvari se menjaju iz minuta u minut. Vama to stvara nervozu i stres. Saturn je kriv za to. Za vikend se okrenite sebi i pokušajte da ne razišljate o poslu.

Blizanci

Komunikacija u svim oblastima je konfuzna. Kako od vas prema drugima tako i u kontra smeru. To je čak previše i za vas. Za vikend se stišajte i pokušajte da uživate u tišini sami sa svojim mislima. 
Rak-porodični odnosi vam i dalje ne daju mira. Polako gubite stpljenje. Zaustavite se za viken. Odmorite misli i glavu a početkom nedelje pustite da vreme radi za vas.

Lav

Radna nedelja je dala dobre rezultate. Zadovoljni ste. Vikend provedite sa ljudima koji vam prijaju. 

Devica

Vašu precinznost i sistematičnost narušava opšte rasulo a glavni krivac je Merkur. Svesni ste da se protiv toga ne može. Dane vikenda provedite sa porodicom jer će vam to odvući misli od posla. 

Vaga

Vama se sve dešava u trenutku. Kako u ljubavi tako i u poslu. Puno informacija koje se iz minuta u minut menjaju. Vi to odlično podnosite. Posle vikenda se situacija menja/ stabilizacija.

Škorpija

Razmišljate da uvedete promene u vaš svakodnevni život. Vikend je pravo vreme da se posvetite sebi i da napravite plan i program.

Strelac

Vikend vam sprema iznenađenje. Potrebno je samo da prihvatite poziv i da se opustite. Srećno!

Jarac

Radna nedelja se završava, a vama je preko potreban barem produženi vikend. Bilo da imate ili ne mogućnosti za to, dva dana samo i jedino sebi posvetite.

Vodolija

Odnos sa partnerom je predivan kao i sa porodicom i prijateljima. Ovo vreme vama savršeno odgovara. Vašu energiju svi osećaju, vikend posvetite dragim ljudima u uživajte u njemu.

Pročitajte još: Da li ste među njima? Najgore svekrve rođene su u ovim znacima

Ribe

I dalje ste potpuno posvećeni poslu. Sve se savršeno odvija. Međutim vikend vam šapuće da vas očekuje fenomenalan provod! A vi samo prihvatite poziv!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.