Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Ракове очекују емотивни тренуци, а Ваге могу склопити ново пријатељство

Погледајте како су вам звезде наклоњене овог викенда

1689947200_shutterstock_1938555799.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

ОВАН

Овај викенд доноси вам прилику да искористите своју енергију и храброст у друштвеним околностима. Покушајте да планирате активности са пријатељима или породицом како бисте се осећали повезано са другима. Преузмите иницијативу и истражите своје страсти како бисте открили нове интересе.

БИК

Викенд је време за опуштање и уживање у животу. Фокусирајте се на своје потребе и развеселите се активностима које волите. Финансијске одлуке захтевају пажњу, али немојте допустити да вас брину превише. Размислите о начинима на које можете да побољшате своје финансијске планове и постићи дугорочну стабилност.

БЛИЗАНЦИ

Овај викенд наглашава комуникацију и размену идеја. Разговарајте са другима, повежите се са људима који вас надахњују и учествујте у разним друштвеним догађањима. Искористите своју шармантну нарав како бисте створили нове контакте и проширили своје друштвене кругове.

РАК

Викенд је идеално време да се посветите породици и дому. Нека вас осећај сигурности обузме, а емотивни тренуци са најближима обогатиће ваше срце. Осигурајте емоционалну подршку најмилијима и потражите удобност у породичном окружењу.

ЛАВ

Овај викенд подстиче вашу креативност и самопоуздање. Изразите се кроз уметност, плес, или активности које вам доносе радост и задовољство.

ДЕВИЦА

Фокусирајте се на унутрашњи раст и самопомоћ овог викенда. Можете осетити инспирацију да истражите нове теме и дубље разумете себе. Размислите о својим циљевима и прилагодите своје дневне навике како бисте постигли већу равнотежу и благостање.

ВАГА

Овај викенд доноси вам могућност склапања нових пријатељстава и повезивања са људима око себе. Поставите равнотежу између друштвених активности и одмора. Посветите време блиским пријатељима и истовремено осигурајте довољно времена за себе.

ШКОРПИЈА

Викенд вас подстиче да истражите своје страсти и дубља осећања. Искористите време за саморефлексију и размислите о свом унутрашњем расту. Отворите се према другима како бисте изградили јаче емоционалне везе.

СТРЕЛАЦ

Овај викенд подстиче вашу авантуристичку страну. Размислите о путовању, истраживању нових места или учествовању у активностима које вас изазивају.

ЈАРАЦ

Фокусирајте се на циљеве и амбиције овог викенда. Организујте се и поставите план како бисте остварили своје дугорочне циљеве. Будите спремни да преузмете одговорност за своје поступке како бисте остварили жељене резултате.

ВОДОЛИЈА

Овај викенд доноси вам прилику за повезивање са истомишљеницима. Учествујте у групним активностима или догађањима која подржавају ваше интересе. Размислите о новим идејама које бисте могли да поделите са другима.

РИБЕ

Викенд је време за маштање и креативност. и изразите се кроз уметност, музику или медитацију. Посветите време интроспекцији како бисте пронашли унутрашњи мир и равнотежу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas