Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Викенд хороскоп: ДЕВИЦЕ, време посветите себи, а ДВА ЗНАКА треба да забораве на посао

Рибе, обавезно прихватите позив за излазак

1671796750_shutterstock_749941471.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Радна недеља иза вас је била хаотична, али сте ви успели да све заршите у току. За викенд се опустите, проведите време са породицом и драгим људима. Не размишљајте о послу.

Бик

Ако сте имали сукоб унутар породице немојте дозволити да се та енергија прелије на викенд. Вама је потребан мир и морате сами себи да га обезбедите јер нико други неће.

Близанци

Викенд пред вама искористите да уживате са пријатељима и драгим људима. Може се десити да се планови за нову годину у секунди промене. Немојте се обазирати, најбитније је да понесете добро расположење.

Рак

Задовољни сте пословним резултатима јер сте си ви у овој години сами изборили за себе. Током викенда частите себе шопингом и уживајте у томе.

Прочитајте још: Најинтелигентнији знаци Зодијака: Астролози тврде да се СВЕЗНАЛИЦЕ се рађају у следецим месецима

Лав

Пријатељи превише рачунају на вас и вашу организацију за дочек. То вам ствара притисак. Како не би дошло до свађе за викенд, поразговарајте са њима.

Девица

Ако је неко заслужио да овај викенд посвети себи то сте ви! Без гриже савести приуштите себи оно што вас опушта и чини вас срећним.

Вага

Проблем који сте имали на послу и који вам је задавао проблеме успешно сте решили. Сада се можете потпуно посветити партнеру и да заједно уживате за викенд

Шкорпија

Празнична атмосфера вам прија и ви уживате. Тако наставите и за дане викенда јер је година пред вам феноменална!

Стрелац

Тензије на послу су мало попустиле, ипак и даље вам то окупира мисли. Али заиста покушајте да се за овај викенд опустите и да своју енергију поклоните партнеру и породици.

Прочитајте још: Четири ХОРОСКОПСКА ЗНАКА која се плаше усамљености: Да ли сте и ви међу њима?

Јарац

За викенд очекујте позив од пријатеља. Можда ће бити мало напетији разговор, али ако отворено једно другом кажете шта вам смета ствар ће бити на миран начин решена.

Водолија

Овај викенд поклоните себи. Радите ствари које вас усрећују. Ви сте то заслужили јер сте све обавезе на време завршили.

Рибе

Обавезно прихватите позив за град! Ма колико били уморни изађите јер вам звезде спремају лепо љубавно изненађење!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas