Oglas
· · Komentari: 0
astro

Vikend horoskop: DEVICE, vreme posvetite sebi, a DVA ZNAKA treba da zaborave na posao

Ribe, obavezno prihvatite poziv za izlazak

1671796750_shutterstock_749941471.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Radna nedelja iza vas je bila haotična, ali ste vi uspeli da sve zaršite u toku. Za vikend se opustite, provedite vreme sa porodicom i dragim ljudima. Ne razmišljajte o poslu.

Bik

Ako ste imali sukob unutar porodice nemojte dozvoliti da se ta energija prelije na vikend. Vama je potreban mir i morate sami sebi da ga obezbedite jer niko drugi neće.

Blizanci

Vikend pred vama iskoristite da uživate sa prijateljima i dragim ljudima. Može se desiti da se planovi za novu godinu u sekundi promene. Nemojte se obazirati, najbitnije je da ponesete dobro raspoloženje.

Rak

Zadovoljni ste poslovnim rezultatima jer ste si vi u ovoj godini sami izborili za sebe. Tokom vikenda častite sebe šopingom i uživajte u tome.

Pročitajte još: Najinteligentniji znaci Zodijaka: Astrolozi tvrde da se SVEZNALICE se rađaju u sledecim mesecima

Lav

Prijatelji previše računaju na vas i vašu organizaciju za doček. To vam stvara pritisak. Kako ne bi došlo do svađe za vikend, porazgovarajte sa njima.

Devica

Ako je neko zaslužio da ovaj vikend posveti sebi to ste vi! Bez griže savesti priuštite sebi ono što vas opušta i čini vas srećnim.

Vaga

Problem koji ste imali na poslu i koji vam je zadavao probleme uspešno ste rešili. Sada se možete potpuno posvetiti partneru i da zajedno uživate za vikend

Škorpija

Praznična atmosfera vam prija i vi uživate. Tako nastavite i za dane vikenda jer je godina pred vam fenomenalna!

Strelac

Tenzije na poslu su malo popustile, ipak i dalje vam to okupira misli. Ali zaista pokušajte da se za ovaj vikend opustite i da svoju energiju poklonite partneru i porodici.

Pročitajte još: Četiri HOROSKOPSKA ZNAKA koja se plaše usamljenosti: Da li ste i vi među njima?

Jarac

Za vikend očekujte poziv od prijatelja. Možda će biti malo napetiji razgovor, ali ako otvoreno jedno drugom kažete šta vam smeta stvar će biti na miran način rešena.

Vodolija

Ovaj vikend poklonite sebi. Radite stvari koje vas usrećuju. Vi ste to zaslužili jer ste sve obaveze na vreme završili.

Ribe

Obavezno prihvatite poziv za grad! Ma koliko bili umorni izađite jer vam zvezde spremaju lepo ljubavno iznenađenje!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas