· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: ЈАРЧЕВИ, прошлост има планове за вас! РИБАМА је време да часте себе

Викенд хороскоп упозорава два знака на неочекивање трошкове

1651741374_proslost.jpg
Фото: Пиxабаy

Ован

Радна недеља је била изазовна. Доста свађа, расправа и рокова. Викенд вам доноси мир и љубав поготово заузетим Овновима. Све трзавице, напета енергија одлази са овим викендом.

Бик

Наредна радна недеља може да донесе нове стресне изазове. Зато се за викенд потрудите да потпуно угодите себи. Слободни Бикови нека се припреме за изненадно љубавно познанство!

Близанци

Неочекивани трошкови су обележили радну недељу. То вас је потпуно избацило из такта. Немојте “штедети” на вама  и покушајте да одете на мини викенд одмор.

 Рак

Породична енергија се смирује. Сада ствари иду у позитивном смеру и тако ће се наставити и за викенд. Пријатне и лепе моменте имаћете са породицим а ви одатле црпите енергију за нову радну недељу.
 

Лав

Потпуно ночекивано вам се отвара могућност за нови пословни подухват. Викенд одвојите за детаљну анализу и слободно се упустите у бизнис авантуру!


Девица

Немојте журити са одлукама и заједно са партнером доносите одлуке. Крај недеље је обележила свађа са колегама. То се преноси и на наредну недељу тако да викенд искористите само за себе како би се опустили и напунили батерије.


Вага

Са партнером вас за викенд очекује лепа и романтична енергија. Пажљиво слушајте његове жеље…

Шкорпија

Ствари на послу се дефинитивно сређују и сада долази ваших пет минута за одмор! Радите само оно што вас опушта и што вас чини срећним.


Стрелац

пословна ситуација је стабилна што вам даје простора да се потпуно посветите партнеру! Слободни Стрелчеви имају прилику да уђу у везу која има питенцијал да успе!

Јарац

Прошлост за викенд има план за вас. Неочекивани позив или сусрет може потпуно да промени ваш живот. 

Водолија

Слободне Водолије ће изгубити главу за заузетим човеком. Рамислите да ли вам је то заиста потребно!! 


Рибе

Викенд користите да рекапитулирате ваш пословни успех. Када подвучете црту ви сте и више него задовољни. Полако почните да разишљате о летовању. Време је да частите себе!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.