Oglas
· · Komentari: 0

VIKEND HOROSKOP: JARČEVI, prošlost ima planove za vas! RIBAMA je vreme da časte sebe

Vikend horoskop upozorava dva znaka na neočekivanje troškove

1651741374_proslost.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ovan

Radna nedelja je bila izazovna. Dosta svađa, rasprava i rokova. Vikend vam donosi mir i ljubav pogotovo zauzetim Ovnovima. Sve trzavice, napeta energija odlazi sa ovim vikendom.

Bik

Naredna radna nedelja može da donese nove stresne izazove. Zato se za vikend potrudite da potpuno ugodite sebi. Slobodni Bikovi neka se pripreme za iznenadno ljubavno poznanstvo!

Blizanci

Neočekivani troškovi su obeležili radnu nedelju. To vas je potpuno izbacilo iz takta. Nemojte “štedeti” na vama  i pokušajte da odete na mini vikend odmor.

 Rak

Porodična energija se smiruje. Sada stvari idu u pozitivnom smeru i tako će se nastaviti i za vikend. Prijatne i lepe momente imaćete sa porodicim a vi odatle crpite energiju za novu radnu nedelju.
 

Lav

Potpuno nočekivano vam se otvara mogućnost za novi poslovni poduhvat. Vikend odvojite za detaljnu analizu i slobodno se upustite u biznis avanturu!


Devica

Nemojte žuriti sa odlukama i zajedno sa partnerom donosite odluke. Kraj nedelje je obeležila svađa sa kolegama. To se prenosi i na narednu nedelju tako da vikend iskoristite samo za sebe kako bi se opustili i napunili baterije.


Vaga

Sa partnerom vas za vikend očekuje lepa i romantična energija. Pažljivo slušajte njegove želje…

Škorpija

Stvari na poslu se definitivno sređuju i sada dolazi vaših pet minuta za odmor! Radite samo ono što vas opušta i što vas čini srećnim.


Strelac

poslovna situacija je stabilna što vam daje prostora da se potpuno posvetite partneru! Slobodni Strelčevi imaju priliku da uđu u vezu koja ima pitencijal da uspe!

Jarac

Prošlost za vikend ima plan za vas. Neočekivani poziv ili susret može potpuno da promeni vaš život. 

Vodolija

Slobodne Vodolije će izgubiti glavu za zauzetim čovekom. Ramislite da li vam je to zaista potrebno!! 


Ribe

Vikend koristite da rekapitulirate vaš poslovni uspeh. Kada podvučete crtu vi ste i više nego zadovoljni. Polako počnite da razišljate o letovanju. Vreme je da častite sebe!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas