· · Коментари: 0
АСТРО

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Јарчевима је главна преокупација ЉУБАВ, док Шкорпијама следи немир у ВЕЗИ

Шта вам поручује хороскоп за викенд?

1643201367_people-g170f6fb24_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Ован

Приводите обавезе крају и припремате се за викенд. Овај викенд желите да проведете искључиво са партнером. Даћете све од себе да тако и буде.

Бик

Уморни сте од целе радне недеље и сада вас стиже умор. Желите да се овог викенда искључиво посветите само себи.

Близанци

Ви сте задовољни тренутном ситуацијом на послу. Све обавезе завршавате и не осећате умор. Сходно томе овај викенд планирате да проведете са друштвом у граду и да се маxимално опустите.

Рак

Све своје обавезе завршавате на време. Ситуација у породици је одлична али љубав не иде у добром смеру. Викенд нека вам буде резервисан за љубавна питања.

Лав

Максимално сте фокусирани на обавезе без обзира што је крај недеље. Размишљате да ли да ви учините први корак када је љубав у питању.

Девица

Брине вас здравствено стање блиског члана породице. Новчана ситуација се поправља тако да ћете овог викенда бити опуштено.

Прочитајте још: Љубавни хороскоп за фебруар: ВАГЕ наоружајте се стрпљењем, а један знак чека ЉУБАВ ИЗ ПРОШЛОСТИ

Вага

Посао вам је у фокусу, отварају вам се нова врата. Овог викенда ви дефинитивно не одмараре већ пуном паром радите!

Шкорпија

Емоције су вам пренаглашене и тиме уносите немир у везу. Партнер почиње да се поблачи у себе. Викенд посветите себи тј добро размислите шта ви у ствари желите?

Стрелац

Почетком недеље добили сте прилику за још један хонорарни посао. Размишљате да ли да га прихватите или не. Викенд нека вам послужи за бизнис план.

Јарац

Вама је тренутна преокупација љубав. Морате да се дистанцирате како би сагледали све аспекте везе и прецизно одлучили у ком правцу желите да вам се ваза одвија.

Водолија

Превише умора и превише посла. Чак ни бриге у приватном животу се не смањују. Нека вам викенд буде бег од свега. 

Рибе

Једва чекате да се недеља приведе крају како би уживали у свом дому. Поједине Рибе имаће позив од особе из прошлости.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.