Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ВИКЕНД ХОРОСКОП ОД 8. ДО 10. МАРТА 2024: Рибама се остварују очекивања; Ракови време је да се ослободите рутина

Како су хороскопским знаковима наклоњене звезде током викенда?

1709909253_shutterstock_1415578661-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Викенд ће за Овна бити пун узбуђења и енергије. Планирајте спонтане активности са пријатељима или вољеном особом. Однесите их негде ново и пробајте нешто што нисте раније пробали. Ово је савршен тренутак да се једноставно препустите животу и уживате у тренуцима одмора и забаве.

БИК

Опустите се и уживајте у викенду. Посветите се одмору и уживању у тренуцима код куће или у познатом окружењу. Осећате да сте током недеље били под стресом због пословних и личних околности, управо због тога је важно да напуните батерије када вам се укаже прилика.

БЛИЗАНЦИ

Викенд је време за дружење. Организујте састанак са пријатељима или породицом, или чак учествујте у друштвеном догађају. Разговарајте и делите своје идеје са другима. Разноликост искустава ће вас освежити, а продубљивање односа са вашим најмилијима учиниће вас задовољним и срећним.

РАК

Ово је време да се ослободите уобичајених рутина и дозволите да вас ваш ентузијазам води кроз дан. Можда бисте желели да пробате нешто ново што сте одувек желели да урадите, али нисте смели. Сада је право време да се препустите авантури.

ЛАВ

Ово је време да отворено изразите своја осећања и потребе у љубавној вези. Будите храбри у изражавању своје љубави и нека ваша великодушност и топлина сијају на оне око вас. Ако сте у вези, викенд је идеалан за дубљу везу и заједничко планирање будућности. Разговарајте о својим сновима и циљевима и подржавајте једни друге. Ако сте слободни, не заборавите да покажете себи љубав.

ДЕВИЦА

Викенд је савршено време да се посветите учењу и раду на областима које вам могу представљати изазов. Фокусирајте се на своје снаге и позитивне аспекте своје личности које уносите у процес учења. Ваше аналитичке, организационе способности и посвећеност вам могу помоћи да успешно савладате нове информације.

ВАГА

Овај викенд доноси прилику да преузмете одговорност за своје поступке и дубоко размислите о сопственим поступцима. Размислите о недавним ситуацијама и поступцима. Поставите себи питања о својој мотивацији и утицају на друге - искрено се запитајте да ли је било простора за боље одлуке или комуникацију.

ШКОРПИЈА

Ово је идеалан тренутак да се посветите искрености, како према себи тако и према другима. Искреност је кључна за изградњу дубоких веза и личног раста. Размислите о својим границама и јасно их поставите. Искреност у себи укључује способност препознавања када сте преоптерећени или вам је потребно време за себе.

СТРЕЛАЦ

Зрачите позитивношћу и оптимизмом, а људе ће привући ваша енергија и ведра природа која ће подићи атмосферу. Искористите прилику да упознате нове људе, чујете њихове приче и проширите своју мрежу познанстава. Разноврсна искуства обогатиће ваш викенд.

ЈАРАЦ

Пошто вам стабилност одговара, размислите о изласку у природу . Проведите време шетајући, медитирајући или једноставно уживајући у миру и тишини. Ово ће вам помоћи да се освежите и напуните енергијом. Препознајте своју снагу и моћ и не заборавите да верујете у сопствене способности.

ВОДОЛИЈА

Овај викенд доноси узбудљиву прилику - састанак са старим пријатељем. Ова непланирана реконструкција прошлих веза могла би донети радост, успомене и можда чак и нове перспективе. Дељење информација ће ојачати вашу везу.

РИБА

Отворено поделите своја осећања са члановима породице. Било да су у питању радости, страхови или бриге, искреност јача емоционалну везу. Ово је повољан тренутак за отворен дијалог и прилика да се ускладе очекивања и сањају о заједничким перспективама.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas