Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Ова ДВА знака успеће да реше непријатну ситуацију у којој су се нашли у протеклом периоду

Викенд хороскоп појединим хороскопским знаковима доноси разјашњење ситуација које су их мучиле протекле недеље

1659612098_rubiko-kocka.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Предстојећи викенд, разрешиће многе непријатне ситуације појединим знковим, које су их мучиле у протеклом периоду.

Ован

Поведите рачуна на послу коме се поверавате. Исто тако не преузимајте сав посао на вас. Сасвим је у реду рећи ја то не могу. Дане викенда посветите вољеној особи.

Бик

Ствари на послу се не одвијају у вашу корист. Послушајте савет старијег колеге. У суботу и недељу угостите пријатеље и напуните се лепом енеријом.

Близанци

Ситуација на свим пољима је мирна. Али ви сте на граници пуцања. Сада вас је стигао сав умор. Искористите викенд за мини одмор. Будите себи на првом месту.

Рак

Породични односи су наврхунцу тензије. Вама понестаје снаге и најрадије би побегли од свих ! Тако и урадите! Викенд нека буде само за вас.

Лав

Вама је ова радна недеља била спектакуларна. Задовљни сте. И приватни живот има лепу енергију. Тако ће те се осећати и за дане викенда. Уживајте!

Девица

Колико год се трудили неки људи ће увек бити не задовољни. Немојте трошити време и енергију на њих већ се посветите лепим стварима сада за викенд.


Вага

Флерт на послу који вам је у почетку сметао сада почиње да вам прија. Размислите да ли је паметно мешати посао и страст?!

Шкорпија

Полако се стишава љубавна драма у вашем животу. Сада се окрените себи и на миру размислите о свему. Викенд проведите поред реке у шетњи.


Стрелац

Велики немир осећате а не знате узрок. Једноставно замор тела и мозга. Немојте ићи преко својих граница. Ако сте у прилици организујте мини одмор.


Јарац

Задовољни сте тренутном ситуацијом. Недеља за вама је била лепа. Викенд искористите да изађете јер се може десити да упознате јако занимљиву особу.

Водолија

Ако сте желели да неке своје пословне идеје изнесете пред колеге сада је право време. Само још мало дорадите план и после викенда закажите састанак.


Рибе

 Истину коју чујете за викенд може вас повредити. Али то је само ваша прва реакција. После ћете увидети да се ствари дешавају са разлогом и бићете захвални.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas