· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Овнoвима следе КОНКРЕТНА ДЕШАВАЊА НА ЉУБАВНОМ ПОЉУ, Лавови не смеју РЕАГОВАТИ НА ПРВУ ЛОПТУ

Шта звезде предвиђају овог викенда?

1673624536_shutterstock_2064084164.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован

слободни Овнови овог викенда могу да очекују конкретна дешавања на пољу љубави. Савет за овај викенд је да га проведете са партнером и да уживате у љубави.

Бик

Марс планета акције и реакције је напокон директна. Сада више нема свађа, тешких речи и напете енегије. Уживајте у викенду пред вама.

Близанци

Лепа енергија се преноси на викенд. Бићете полетни, па завршите све ствари које сте одлагали.

Рак

Полако сведите утиске после турбулентне радне недеље. Ипак се ствари одвијају у вашу корист. За викенд уживајте у стварима које вас чине срећним.

Лав

Напетост у партнерском односу овог викенда достиже врхунац. Немојте реаговати на прву лопту већ полако обавите искрен разговор.

Девица

Женска особа из породице вам ствара проблеме. Меша се у ваш живот. Директно са њом разговарајте и решите проблем.

Вага 

Сваку обавезу коју избегавате долази на наплату. То вам се дешава овог викенда! Без стреса само рационално приступите прешавању проблема.

Шкорпија

Ви сте задовољни тренутним дешавањима у вашем животу. Тако ће се наставити и за викенд. Пуно добре и позитивне енергије!

Стрелац

Ствари које вас муче можете решити. Поразговарајте са особом од поверења. Њен савет је злата вредан !

Јарац

Како време одмиче, ви сте после дужег времена задовољни својим животом. Једино што вам можда мало може покварити тај осећај је позив сада за викенд. Будите сигурни да су то последњи трзају у овој години.

Водолија

Ако вам прија да се изместите од свих како би своје мисли сабрали, ви тако урадите. Немојте имати грижу савест, морате понекад ставити себе на прво место.

Рибе

Окрените се око себе и поразговарајте сами са собом зашто сте тужни и сетни. Ако је потребно да се све мења мењајте. Можда буде тешко у почетку али после ћете бити захвални сами себи.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.