Oglas
· · Komentari: 0

VIKEND HOROSKOP: Ovnovima slede KONKRETNA DEŠAVANJA NA LJUBAVNOM POLJU, Lavovi ne smeju REAGOVATI NA PRVU LOPTU

Šta zvezde predviđaju ovog vikenda?

1673624536_shutterstock_2064084164.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

slobodni Ovnovi ovog vikenda mogu da očekuju konkretna dešavanja na polju ljubavi. Savet za ovaj vikend je da ga provedete sa partnerom i da uživate u ljubavi.

Bik

Mars planeta akcije i reakcije je napokon direktna. Sada više nema svađa, teških reči i napete enegije. Uživajte u vikendu pred vama.

Blizanci

Lepa energija se prenosi na vikend. Bićete poletni, pa završite sve stvari koje ste odlagali.

Rak

Polako svedite utiske posle turbulentne radne nedelje. Ipak se stvari odvijaju u vašu korist. Za vikend uživajte u stvarima koje vas čine srećnim.

Lav

Napetost u partnerskom odnosu ovog vikenda dostiže vrhunac. Nemojte reagovati na prvu loptu već polako obavite iskren razgovor.

Devica

Ženska osoba iz porodice vam stvara probleme. Meša se u vaš život. Direktno sa njom razgovarajte i rešite problem.

Vaga 

Svaku obavezu koju izbegavate dolazi na naplatu. To vam se dešava ovog vikenda! Bez stresa samo racionalno pristupite prešavanju problema.

Škorpija

Vi ste zadovoljni trenutnim dešavanjima u vašem životu. Tako će se nastaviti i za vikend. Puno dobre i pozitivne energije!

Strelac

Stvari koje vas muče možete rešiti. Porazgovarajte sa osobom od poverenja. NJen savet je zlata vredan !

Jarac

Kako vreme odmiče, vi ste posle dužeg vremena zadovoljni svojim životom. Jedino što vam možda malo može pokvariti taj osećaj je poziv sada za vikend. Budite sigurni da su to poslednji trzaju u ovoj godini.

Vodolija

Ako vam prija da se izmestite od svih kako bi svoje misli sabrali, vi tako uradite. Nemojte imati grižu savest, morate ponekad staviti sebe na prvo mesto.

Ribe

Okrenite se oko sebe i porazgovarajte sami sa sobom zašto ste tužni i setni. Ako je potrebno da se sve menja menjajte. Možda bude teško u početku ali posle ćete biti zahvalni sami sebi.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas