Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ВИКЕНД ХОРОСКОП: ОВНОВЕ очекује велики изазов, ЛАВ добија понуду за иностранство

Викенд пред нама већини хороскопских знакова доноси промене

1648809873_izazov.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ован

За дане викенда направите план о приступању пословним пројекту који вас очекује већ почетком радне недеље. Овај пројекат ће бити велики изазов за вас.

Прочитајте још: (ВИДЕО) ПРОВАЉЕНА ЈЕ! Погледајте Џејдину РЕАКЦИЈУ на шамар Вила Смита, сви је ПРОЗИВАЈУ у коментарима

Бик

Због односа према новцу ваше породице и вашег емотивног партнера може да дође до озбиљне свађе за викенд. Било би добро да на време поразговарате о свему.

Близанци

Викенд вам доноси лепу енергију. Због вашег шарма и осмеха бићете неодољиви за супротни пол што може довести да једно пријатељство прерасте у нешто више . На вама је одлука.


Рак

Радна недеља је била изузетно напорна. Нисте били “присутни” у породици што вам ствара грижу савест. Дане викенда посветите њима и напуните батерије!


Лав

Пословни планови се одвијају савршено. Добијате понуду за иностранство. Полако се припремите и осмислите како ћете то саопштити партнеру. Пре ваше коначне одлуке саслушајте и другу страну шта има да вам саопшти.


Девица

Породица и ваш лични емотивни живот су вам приоритет. Размислите о продуженом викенду..

Прочитајте још: Дешава се и најбољима: Кејти Пери пукле панталоне усред емисије (ВИДЕО)


Вага

Радна недеља је од вас захтевала потпуну преданост. Превише обавеза тј радних задатака је остало не завршено. Викенд ћете провести у радној атмосфери али покушајте да барем пар сати одвојите само за себе!


Шкорпија

Труд и залагање се коначно види! Сада за викенд окупите себи драге људе и прославите ваше унапређење!
Стрелац- енергија пролећа вам савршено одговара. Дани пролазе један за другим и ви све пистижете. Имате здрав умор па ћете дане викенда провести у истој енергији али са емотивним партнетом.

 
Јарац

Промене које сте увели у ваш посао вам остављају више слободног времена. Самим тим викенд више није у знаку посла већ искључиво само за вас и за релаксацију.


Водолија

Викенд је ту и сада долази време када морате да одлучите како и шта даље када је партнерски однос у питању. На вама је одлука. Или ћете пресећи или мењате ваш поглед на вашу љубавну везу.

Прочитајте још: КОНСТРАКТА открила чега се плаши, а једна ствар је везана за њеног супруга: "Имам отпор према томе"

Рибе

Ваша енергија је потпуно посвећена послу. Никада оволико пословних прилика нисте имали. За викенд седите и добро размислите о свим понудама. Послушајте интуицију, нећете се покајати.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas