· · Komentari: 0
ASTRO

VIKEND HOROSKOP: OVNOVE očekuje veliki izazov, LAV dobija ponudu za inostranstvo

Vikend pred nama većini horoskopskih znakova donosi promene

1648809873_izazov.jpg
Foto: Pixabay

Ovan

Za dane vikenda napravite plan o pristupanju poslovnim projektu koji vas očekuje već početkom radne nedelje. Ovaj projekat će biti veliki izazov za vas.

Pročitajte još: (VIDEO) PROVALJENA JE! Pogledajte Džejdinu REAKCIJU na šamar Vila Smita, svi je PROZIVAJU u komentarima

Bik

Zbog odnosa prema novcu vaše porodice i vašeg emotivnog partnera može da dodje do ozbiljne svađe za vikend. Bilo bi dobro da na vreme porazgovarate o svemu.

Blizanci

Vikend vam donosi lepu energiju. Zbog vašeg šarma i osmeha bićete neodoljivi za suprotni pol što može dovesti da jedno prijateljstvo preraste u nešto više . Na vama je odluka.


Rak

Radna nedelja je bila izuzetno naporna. Niste bili “prisutni” u porodici što vam stvara grižu savest. Dane vikenda posvetite njima i napunite baterije!


Lav

Poslovni planovi se odvijaju savršeno. Dobijate ponudu za inostranstvo. Polako se pripremite i osmislite kako ćete to saopštiti partneru. Pre vaše konačne odluke saslušajte i drugu stranu šta ima da vam saopšti.


Devica

Porodica i vaš lični emotivni život su vam prioritet. Razmislite o produženom vikendu..

Pročitajte još: Dešava se i najboljima: Kejti Peri pukle pantalone usred emisije (VIDEO)


Vaga

Radna nedelja je od vas zahtevala potpunu predanost. Previše obaveza tj radnih zadataka je ostalo ne završeno. Vikend ćete provesti u radnoj atmosferi ali pokušajte da barem par sati odvojite samo za sebe!


Škorpija

Trud i zalaganje se konačno vidi! Sada za vikend okupite sebi drage ljude i proslavite vaše unapredjenje!
Strelac- energija proleća vam savršeno odgovara. Dani prolaze jedan za drugim i vi sve pistižete. Imate zdrav umor pa ćete dane vikenda provesti u istoj energiji ali sa emotivnim partnetom.

 
Jarac

Promene koje ste uveli u vaš posao vam ostavljaju više slobodnog vremena. Samim tim vikend više nije u znaku posla već isključivo samo za vas i za relaksaciju.


Vodolija

Vikend je tu i sada dolazi vreme kada morate da odlučite kako i šta dalje kada je partnerski odnos u pitanju. Na vama je odluka. Ili ćete preseći ili menjate vaš pogled na vašu ljubavnu vezu.

Pročitajte još: KONSTRAKTA otkrila čega se plaši, a jedna stvar je vezana za njenog supruga: "Imam otpor prema tome"

Ribe

Vaša energija je potpuno posvećena poslu. Nikada ovoliko poslovnih prilika niste imali. Za vikend sedite i dobro razmislite o svim ponudama. Poslušajte intuiciju, nećete se pokajati.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.