Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ВИКЕНД ХОРОСКОП: ОВНОВИ посветите се себи, ВАГЕ у пуном сјају

Викенд хороскоп поручује Шкорпијама да викенд посвете себи

1646297483_horosko.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ован

Током целе радне недеље имали сте онај “грч” у стомаку. Очекивали сте неки догађај који ће донети тектонске промене у вашем животу. Опустите се, све се дешава када му је време тј у ваше време. Викенд посветите себи.

Прочитајте још: Бик ће панично куповати храну, а Шкорпија само припремити кокице! Ево како би се хороскопски знаци спремали за АПОКАЛИПСУ

Бик

Завршава се радна недеља и ви сумирате утиске. Било је свега, успешних пословних састанака до љубавних понуда. Свакако једна узбудљива недеља. За дане викенда очекујте наставак љубавних дешавања.

Близанц

Дани иза вас су вам донели стрес када су у питању ваше финансије. Мудро размислите да ли је паметно да улазите у кредите и позајмице.

Рак

Љубавна ситуација се полако смирује. Радна недеља је била стресна што се одразило на ваш љубавни живот. За викенд загрлите свог партнера и уживајте са њим.

Лав

Полако сумирате радну недељу и када подвучете црту ви сте задовољни. Опустили сте се у љубави, мислите да се љубав подразумева. Није тако. За викенд посветите се партнеру.

Прочитајте још: Којим хороскопским знацима МАРТ спрема ЉУБАВНА ИЗНЕНАЂЕЊА?

 

 Девица

Прецизним радом и залагањем све пословне обавезе сте перфектно урадили. Имате осећај задовољства и среће који за прелива на викенд. У том духу проведите дане викенда.

Вага

Ви сте у пуном сјају. Енергија, љубав, посао све је савршено. Међутим буди се у вама ваш брат близанац и склони сте флерту не ради преваре већ ради личног задовољста што може донети озбиљну свађу за викенд!

Шкорпија

Интиција вам је јако изражена и свесни сте да на послу влада лоша атмосфера пуна сплеткарења и оговарања. Дане викенда посветите својој психи и поштено се одморите.

Стрелац

Ваша енергија је усмерена на путовања и одмор. Сада само о томе размишљате. За викенд обиђите туристичке агенције и полако се припремите за путовање.

Јарац

Љубавни сусрети са особом из прошлости су обележили радну недељу. Превише мисли, осећања и планова вам пролази кроз главу. За дане викенда полако саберите утиске и направите план за ваш љубавни живот.

 Водолија

Реализација пословних идеја је савршено прошла. Ви сте одушевљени и настављате са радом и за викенд.

Рибе

Ваше мисли су усмерене на вашу финасијску независност . Осећате да је сада право време да кренете напред. И јесте тако. Викенд је идеално време да направите финасијски план.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas