Oglas
· · Komentari: 0

Kojim horoskopskim znacima MART sprema LJUBAVNA IZNENAĐENJA?

Tri horoskopska znaka će imati ljubavna događanja koja će ih okupirati tokom marta

1645783135_couple-gf6866e091_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Spremite se na promene na ljubavnom planu. Sa više sunčevih zraka, stižu i ljubavne priče.

Lav

Mart vam donosi stabilne emocije prema partneru. Imaćete divne trenutke i vaš odnos prelazi na viši nivo. Međutim, vaš vatreni temperament nikada ne miruje pa ćete biti skloni flertu pa vam se može desiti da pređete granicu.

Pročitajte još: Četiri horoskopska znaka u martu čeka veliki POSLOVNI USPEH: Ovnovi, očaraćete sve!

Jarac

Mart vam sprema na velika vrata osobu iz prošlosti! Ta osoba je vama jako bitna i sada možete sa njom da ostvarite stabilnu i dugotrajnu vezu. Ali pre nego što se upustite u odnos iskreno do tačke boli porazgovarajte.

Ribe

Mart sa zvezdama vam poručuje da se želje ostvaruju samo je potrebno da je zamislite. Ta osoba može da bude poslovni kolega sa kojim ste relativno skoro počeli da saradjujete. Slobodno se upustite u vezu i ne slušajte savete “kolega”.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas