Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Викенд хороскоп: Раковима се смеши СУДБИНСКИ сусрет, а Девицама ЧАРОБАН викенд

Погледајте како су вам звезде наклоњене

1669985244_profimedia.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ован

Овај викенд вам доноси пуно лепих дешавања. Породица и пријатељи ће вам улепшати дане а на вама је да прихватите њихов позив за забаву и причу! Опустите се и напуните батерије. Заслузили сте.

Бик

Ако се потрудите и сконцентришете само на себе имаћете леп викенд. Слободно будите себични не мислите на породицу, децу, партнера и пријатеље већ на себе!

Близанци

Комуникација на послу се поправља и већ осећате боље разумевање на послу. У дому се ствари океј и цела слика вам је много јаснија. Самим тим ви ћете се опустити и радити ствари које вам пријају и уживати у њима овог викенда.

Рак

Потребно је да ствари не гурате под тепих и да искрено попричате са партнером. Слободни Ракови овог викенда могу преко пријатеља да упознају особом са којом могу да остваре дуготрајну везу.

Прочитајте још: Хороскопски знакови којима се смеши венчање у 2023. години

Лав

Једино ако спустите его ви ћете ствари објективно видети. Није свака замерка напад на вас! Напротив послушајте савет колеге који је старији и стварно вам искрено говори. За викенд се окрените породици.

Девица

Ако се потрудите овај викенд може да вам буде чаробан. Потребно је да схватите да нисте супермен и да не можете све послове ви сами да завршите. Подела одговорности је кључна.

Вага

Напетост коју осећате је последица хаотичног живота тј обавеза. Превише ствари је на вама и сада искористите свој дипломатски ум и направите приоритете у животу. За викенд одмор од свега!

Шкорпија

Они коју су на почетку емотивног односа могу да доживе ствари које ће им отворити очи и променити ток везе. За викенд су звезде наумиле занимљива дешавања којима ће те ви сведочити. После је све на вама.

Стрелац

Ваш оптимизам вас држи позитивним. Људи око вас пуцају и присутна је негативна енергија. Колико год се трудили осећате да тонете. Пресеците одмах такво стање и са породицом за викенд отпутујте ван града. Промена средина ће вас опоравити.

Јарац

Задовољни сте како приводите крај пословне године. Има стреса али ви сте опуштени јер ствари завршавате на време. Дане викенда проведите уз пријатеље који вам значе и уживајте у лепом вину и вечери.

Водолија

Мушка особа из породице вам ствара притисак. Жели да реши ствари из прошлости. Вас то не занима и тако се и поставите. Никако не пристајте овог викенда на разговор. Овај викенд је ваш и посветите га себи.

Рибе

Притисак који осећате свуда око себе је знак да вам је потребан одмор. За викенд седите направите приоритете шта је најбитније завршити и лепо на одмор или мини одмор од барем 3 дана. Једино тако ћете бити способни за завршетак радне године!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas