Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Шкорпије ће се суочити са новим изазовима, а Ваге очекују занимљии догађаји

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене овог викенда

1686938720_horoskop-za-vieknd.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Време је да уживате у својој креативној и разиграној енергији овог викенда. Усудите се да урадите нешто што дуго нисте радили и препустите се чарима уживања!

БИК

За вас ће овај викенд бити посвећен породици. Проведите време са онима до којих вам је највише стало и уживајте у заједништву. Не оптерећујте се великим плановима и обавезама које вас очекују следеће недеље. Све ће се средити.

БЛИЗАНЦИ

Овог викенда ви ћете бити главни покретач у свом окружењу. Предлагаћете окупљања, преузимати иницијативу у односима и подстицати договоре са вољенима. У наредном периоду очекује вас много нових планова.

РАК

Неке нерешене везе коначно ће се расплести овог викенда. Решаваћете спорове са неким из своје прошлости и уживати у друштву те особе.

ЛАВ

Романтична веза биће ваша главна брига овог викенда. Опустите се и уживајте у друштву вољене особе. Предложите дружење на отвореном како бисте се напунили за наредни период.

ДЕВИЦА

Иако иначе преферирате активан одмор, овог викенда више ћете волети мир и удобност сопственог дома. Окружите се позитивним људима са којима увек можете дуго и квалитетно разговарати.

ВАГА

Овај викенд вас очекују занимљиви догађаји које сте са нестрпљењем очекивали. Уживајте у сунчаним данима и не заборавите да одвојите време за себе.

ШКОРПИЈА

Суочићете се са новим изазовом у животу и још једном доказати да сте спремни на све. Овог викенда водиће вас позитивна енергија и храброст.

СТРЕЛАЦ

Недавни разговор са вољеном особом подстаћи ће вас да направите промене које ћете почети да уводите у свој живот овог викенда. Пуни сте жеље да испробате нове ствари у животу!

ЈАРАЦ

Овог викенда највише ћете уживати у сопственом друштву, а разговор са блиском особом инспирисаће вас на нове подухвате у будућности.

ВОДОЛИЈА

Коначно ћете овог викенда моћи да посветите време учењу. Током недеље нисте имали времена за неке ствари, али ћете ускоро све надокнадити.

РИБЕ

Организација и смишљање дугорочних планова биће ваша главна преокупација овог викенда. Лепо време и пријатна температура подстаћи ће вас да будете активни на отвореном.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas