Oglas
· · Komentari: 0

VIKEND HOROSKOP: Škorpije će se suočiti sa novim izazovima, a Vage očekuju zanimljii događaji

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene ovog vikenda

1686938720_horoskop-za-vieknd.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN

Vreme je da uživate u svojoj kreativnoj i razigranoj energiji ovog vikenda. Usudite se da uradite nešto što dugo niste radili i prepustite se čarima uživanja!

BIK

Za vas će ovaj vikend biti posvećen porodici. Provedite vreme sa onima do kojih vam je najviše stalo i uživajte u zajedništvu. Ne opterećujte se velikim planovima i obavezama koje vas očekuju sledeće nedelje. Sve će se srediti.

BLIZANCI

Ovog vikenda vi ćete biti glavni pokretač u svom okruženju. Predlagaćete okupljanja, preuzimati inicijativu u odnosima i podsticati dogovore sa voljenima. U narednom periodu očekuje vas mnogo novih planova.

RAK

Neke nerešene veze konačno će se rasplesti ovog vikenda. Rešavaćete sporove sa nekim iz svoje prošlosti i uživati u društvu te osobe.

LAV

Romantična veza biće vaša glavna briga ovog vikenda. Opustite se i uživajte u društvu voljene osobe. Predložite druženje na otvorenom kako biste se napunili za naredni period.

DEVICA

Iako inače preferirate aktivan odmor, ovog vikenda više ćete voleti mir i udobnost sopstvenog doma. Okružite se pozitivnim ljudima sa kojima uvek možete dugo i kvalitetno razgovarati.

VAGA

Ovaj vikend vas očekuju zanimljivi događaji koje ste sa nestrpljenjem očekivali. Uživajte u sunčanim danima i ne zaboravite da odvojite vreme za sebe.

ŠKORPIJA

Suočićete se sa novim izazovom u životu i još jednom dokazati da ste spremni na sve. Ovog vikenda vodiće vas pozitivna energija i hrabrost.

STRELAC

Nedavni razgovor sa voljenom osobom podstaći će vas da napravite promene koje ćete početi da uvodite u svoj život ovog vikenda. Puni ste želje da isprobate nove stvari u životu!

JARAC

Ovog vikenda najviše ćete uživati u sopstvenom društvu, a razgovor sa bliskom osobom inspirisaće vas na nove poduhvate u budućnosti.

VODOLIJA

Konačno ćete ovog vikenda moći da posvetite vreme učenju. Tokom nedelje niste imali vremena za neke stvari, ali ćete uskoro sve nadoknaditi.

RIBE

Organizacija i smišljanje dugoročnih planova biće vaša glavna preokupacija ovog vikenda. Lepo vreme i prijatna temperatura podstaći će vas da budete aktivni na otvorenom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas