Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Шкорпије ће се суочити са великим променама, а Јарчеви могу започети нову романтичну везу

Погледајте шта су вам звезде припремиле овог викенда

1688818629_horoskopp.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Овај викенд доноси вам енергичан почетак и узбудљиве авантуре. Бићете пуни ентузијазма и спремни за акцију. Ваша страствена природа ће се сјајно одразити на љубавном плану, а ово може бити идеално време за покретање нових пројеката или покретање нових пословних подухвата.

Бик

Овог викенда љубавна сфера може бити веома хармонична за Бика. Ако сте у вези, уживаћете у мирном и стабилном времену са својим партнером. Искористите овај викенд да се дубље повежете и проведете квалитетно време заједно. Ако сте слободни, можда ћете имати прилику да имате романтични сусрет или упознате некога посебног. Будите отворени за нове могућности.

Близанци

Ваша способност комуникације долази до изражаја овог викенда. Бићете продуктивни у ситуацијама тимског рада или у ситуацијама које захтевају комуникацију са другима. Обратите пажњу на детаље и будите отворени за нове идеје које могу побољшати ваш рад. Ово је време за креативност и повезивање са пријатељима.

Рак

Искористите викенд да се посветите себи и својим блиским односима. Ракови су познати по својој бризи и бризи за друге, али не заборавите да себе ставите на прво место. Нека вас љубав и емоционална подршка испуњавају током викенда.

Лав

Овај викенд је време да покажете своју аутентичну страну и уживате у свим аспектима живота. Лавови су познати по својој бриљантности и жељи да буду у центру пажње, па искористите ту енергију да инспиришете и мотивишете друге око себе. Блистајте и будите поносни на своје таленте и достигнућа.

Девица

Ваше здравље и благостање требало би да вам буду приоритет овог викенда. Водите рачуна о свом телу и свом емоционалном стању. Нека ваша рутина укључује здраве навике као што су довољно сна, уравнотежена исхрана и вежбање.

Вага

Пронађите баланс између активности и одмора и посветите време себи. Вежбање, медитација или опуштајуће активности могу вам помоћи да се осећате уравнотежено и смирено. Одржавајте здраве навике у исхрани и спавајте довољно да одржите своју виталност.

Шкорпија

Овај викенд може донети прилике за истраживање и трансформацију. Било да се ради о пројектима или промени каријере, будите храбри и спремни да се суочите са променама. Ваша интуиција ће бити јака, па слушајте свој унутрашњи глас и храбрите кораке ка својим циљевима. Будите стрпљиви и упорни у остварењу својих амбиција.

Стрелац

Бављење физичком активношћу, као што су ходање или вежбање, може вам помоћи да се ослободите стреса и осећате се енергичније. Такође, будите свесни својих мисли и осећања и пронађите начине да одржите емоционалну равнотежу.

Јарац

Ако сте у вези, посветите време свом партнеру и покажите му колико вам је стало. Фокусирајте се на заједништво, подршку и разумевање. Ако сте слободни, можда ћете осетити потребу за стабилношћу и трајном везом. Будите отворени за нове романтичне могућности које доносе емоционалну сигурност.

Водолија

На пословном плану, овај викенд може донети нове перспективе и идеје. Будите отворени за иновације и нове приступе. Ваша креативност и оригиналност могу доћи до изражаја. Обратите пажњу на детаље и будите спремни да се суочите са изазовима који се појављују. Сарадња са другима може бити кључ успеха.

Рибе

Искористите викенд да се повежете са сопственим осећањима, да сањате и стварате. Рибе су познате по својој осетљивости и интуитивности, па искористите ту енергију да се повежете са дубљим аспектима себе и света око себе. Будите нежни према себи и другима и одвојите време за креативност.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas