Oglas
· · Komentari: 0

VIKEND HOROSKOP: Škorpije će se suočiti sa velikim promenama, a Jarčevi mogu započeti novu romantičnu vezu

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile ovog vikenda

1688818629_horoskopp.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Ovaj vikend donosi vam energičan početak i uzbudljive avanture. Bićete puni entuzijazma i spremni za akciju. Vaša strastvena priroda će se sjajno odraziti na ljubavnom planu, a ovo može biti idealno vreme za pokretanje novih projekata ili pokretanje novih poslovnih poduhvata.

Bik

Ovog vikenda ljubavna sfera može biti veoma harmonična za Bika. Ako ste u vezi, uživaćete u mirnom i stabilnom vremenu sa svojim partnerom. Iskoristite ovaj vikend da se dublje povežete i provedete kvalitetno vreme zajedno. Ako ste slobodni, možda ćete imati priliku da imate romantični susret ili upoznate nekoga posebnog. Budite otvoreni za nove mogućnosti.

Blizanci

Vaša sposobnost komunikacije dolazi do izražaja ovog vikenda. Bićete produktivni u situacijama timskog rada ili u situacijama koje zahtevaju komunikaciju sa drugima. Obratite pažnju na detalje i budite otvoreni za nove ideje koje mogu poboljšati vaš rad. Ovo je vreme za kreativnost i povezivanje sa prijateljima.

Rak

Iskoristite vikend da se posvetite sebi i svojim bliskim odnosima. Rakovi su poznati po svojoj brizi i brizi za druge, ali ne zaboravite da sebe stavite na prvo mesto. Neka vas ljubav i emocionalna podrška ispunjavaju tokom vikenda.

Lav

Ovaj vikend je vreme da pokažete svoju autentičnu stranu i uživate u svim aspektima života. Lavovi su poznati po svojoj briljantnosti i želji da budu u centru pažnje, pa iskoristite tu energiju da inspirišete i motivišete druge oko sebe. Blistajte i budite ponosni na svoje talente i dostignuća.

Devica

Vaše zdravlje i blagostanje trebalo bi da vam budu prioritet ovog vikenda. Vodite računa o svom telu i svom emocionalnom stanju. Neka vaša rutina uključuje zdrave navike kao što su dovoljno sna, uravnotežena ishrana i vežbanje.

Vaga

Pronađite balans između aktivnosti i odmora i posvetite vreme sebi. Vežbanje, meditacija ili opuštajuće aktivnosti mogu vam pomoći da se osećate uravnoteženo i smireno. Održavajte zdrave navike u ishrani i spavajte dovoljno da održite svoju vitalnost.

Škorpija

Ovaj vikend može doneti prilike za istraživanje i transformaciju. Bilo da se radi o projektima ili promeni karijere, budite hrabri i spremni da se suočite sa promenama. Vaša intuicija će biti jaka, pa slušajte svoj unutrašnji glas i hrabrite korake ka svojim ciljevima. Budite strpljivi i uporni u ostvarenju svojih ambicija.

Strelac

Bavljenje fizičkom aktivnošću, kao što su hodanje ili vežbanje, može vam pomoći da se oslobodite stresa i osećate se energičnije. Takođe, budite svesni svojih misli i osećanja i pronađite načine da održite emocionalnu ravnotežu.

Jarac

Ako ste u vezi, posvetite vreme svom partneru i pokažite mu koliko vam je stalo. Fokusirajte se na zajedništvo, podršku i razumevanje. Ako ste slobodni, možda ćete osetiti potrebu za stabilnošću i trajnom vezom. Budite otvoreni za nove romantične mogućnosti koje donose emocionalnu sigurnost.

Vodolija

Na poslovnom planu, ovaj vikend može doneti nove perspektive i ideje. Budite otvoreni za inovacije i nove pristupe. Vaša kreativnost i originalnost mogu doći do izražaja. Obratite pažnju na detalje i budite spremni da se suočite sa izazovima koji se pojavljuju. Saradnja sa drugima može biti ključ uspeha.

Ribe

Iskoristite vikend da se povežete sa sopstvenim osećanjima, da sanjate i stvarate. Ribe su poznate po svojoj osetljivosti i intuitivnosti, pa iskoristite tu energiju da se povežete sa dubljim aspektima sebe i sveta oko sebe. Budite nežni prema sebi i drugima i odvojite vreme za kreativnost.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas