· · Коментара: 0
ХОРОСКОП ДО 9. АВГУСТА

ВОДОЛИЈА ће чути одличну вест, један знак ће ДОБИТИ ПОСАО, а други СУМЊИВУ ПОНУДУ

Љубав неће цветати многим хороскопским знаковима, али једно је сигурно - Рибе морају да се тргну, а Лавови постану стрпљиви

1596179967_zuto.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Посао

Не недостаје вам концентрација, али обавезе ипак трпе јер нисте довољно посвећени ономе што тренутно радите. Мислима сте далеко, јер планирате активности на чију ћете реализацију још чекати. Јесте да је неопходан детаљан план, али то не подразумева живот у будућем времену, при чему пропуштате сваку шансу да квалитетно осмислите садашњост.

Не анализирајте, живите у садашњости!

Љубав

Оптерећени сте анализом неких ситуација које су се одиграле у прошлости. Ваша ћутљивост изазива нерасположење вољене особе. Пробудите се, није право време за искушења. Због недостатка комуникације, мали неспоразум прети да се трајно закомпликује.

Не губите време, будите вредни Фото: Депозит

Здравље

Болови у синусима.

Прочитајте још: "Људи ће нагло умирати од некаквијех болешчина" Креманско пророчанство се ОБИСТИЊУЈЕ! Ево шта су браћа Тарабићи рекли о СПАСУ

БИК

Посао

Недеља почиње великом тензијом и наглом променом ситуације на свим пољима. С једне стране имате вама надређене људе, а с друге оне који су, по хијерархији, испод вас и очекују ваш потез. Не постоји начин да осмислите решење којим би сви актери били задовољни. Беспотребним колебањем губите енергију, јер шта год да изаберете, неко ће се љутити.

Почињу нагле промене, не колебајте се никако!

Љубав

Уступци које сте направили у прошлости долазе на поновно разматрање, јер вам се чини да превише трпите. Збуњује вас вољена особа, чини вам се као да је то неко кога уопште не познајете. Позитиван помак у вашим односима узрокован је сасвим новим вибрацијама које вам небо шаље.

Здравље

Алергије.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Иако сте много тога за овај период испланирали, будите спремни да одложите већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Можда је најбоље решење да направите мали предах како бисте темељно осмислили на који начин да се организујете.

Преценили сте своје могућности...

Љубав

Чини се да раније нешто није било по вашој вољи, а када су ствари кренуле како желите, изгубили сте интерес. Вољеној особи није јасно ваше променљиво расположење, не зна како да вам угоди. Будите фер, јасно реците шта је то што хоћете и истовремено уважите потребе друге стране.

Многима предстоје свађе

Здравље

Проблеми с грлом.

Прочитајте још: Откријте свој БРОЈ и сазнајте какви сте кад ВОЛИТЕ : ДОСАДНИ или имате више ЉУБАВНИХ ВЕЗА?

РАК

Посао

Околности вас приморавају да донесете одлуку за коју знате да мора да се догоди, али које се истовремено и плашите. Превише озбиљно схватате овај тренутак, као да након тога нема повратка на старо. То је нереално, врло брзо ћете схватити да оно што вам је у овом периоду деловало као неизбежно, у ствари, није објективно. Не преувеличавајте проблеме.

Плашите се одлуке, а неминовна је!

Љубав

Ако занемарите лоше расположење, схватићете да за дружење и пријатне квалитетне разговоре није неопходна велика свота новца. С друге стране, под тензијом сте због притиска вољене особе која је, ових дана, променљивог расположења и за вас крајње непријатна.

Здравље

Чувајте се вируса.

ЛАВ

Посао Ухватила вас је огромна нестрпљивост, све бисте сад и одмах. Док се тако беспотребно трошите и нервирате, време пролази, а ништа се не постиже. Потиснута тензија и ишчекивање прете да ескалирају у виду импулсивне реакције којом бисте упропастили све што сте до сада изградили. Останите стрпљиви како бисте избегли могуће компликације.

Нестрпљиви сте, ништа нећете постићи.

Љубав

Како у послу тако и у љубави, ових дана мучи вас колебање. Уколико своју тензију будете усмерили на партнера, постоји велика шанса да криза ескалира. Реакција вољене особе може бити изненађујуће непријатна. У свему вам могу помоћи блиски пријатељи, ако им се поверите.

Здравље

Главобоља.

ДЕВИЦА

Посао

Посао се гомила, а ви се у томе све слабије сналазите. Иако напредујете на месту где се налазите, то није довољно да би вас мотивисало да се још више потрудите. Све оно што ће вам се сада дешава није случајно, из неког разлога важно је јер ће вам бити потребно у будућности. Будите према свима љубазни јер не знате за шта ће вам неко затребати.

Све што се сада дешава требаће вам ускоро...

Љубав

Вољена особа је променљивог расположења, имате утисак да вас намерно искушава. Ако се, ових дана, упустите у озбиљне разговоре, може вам се десити да у афекту изговорите и нешто што сте планирали да прећутите. За ваша незадовољства тренутно нема лека, будите стрпљиви.

Здравље

Проблеми с варењем.

Прочитајте још: Направите нумеролошку АМАЈЛИЈУ која ће вас ЧУВАТИ ОД БОЛЕСТИ!

Одмарајте се што више, следи тешка јесен Фото: Депозитфото

ВАГА

Посао

Неке ствари се не развијају жељеним темпом. Док чекате да се нешто покрене, губите драгоцено време па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили. Отвара вам се шанса да започнете нешто ново што ће вам се вишеструко исплатити, реагујте брзо и без колебања како вам цео посао не би пропао.

Нуди вам се нова шанса, не пропуштајте је!

Љубав

Прекидате комуникацију с вољеном особом јер вам је тако лакше. Избегавање разговора не води ка решењу, напротив. Бежање додатно продубљује проблем и компликује односе. Без обзира на непријатност, преузмите иницијативу и решите ствари до краја.

Здравље

Малаксалост.

Прочитајте још: РИБЕ воле поткровља, а ЛАВОВИ тргове: Хороскопски знак разоткрива где волите да живите!

ШКОРПИЈА

Посао

Свесни сте да ће се у наредном периоду много тога променити, па вас ишчекивање и неизвесност исцрпљују. Можете себи да помогнете ако се усредсредите на оно што је сада и овде и не мислите на нешто што се још није десило. У сусрет вам долазе многобројне прилике и познанство с млађом особом која има начина да вам професионално помогне.

Следе велике промене и неизвесност вас убија.

Љубав

Између вољене особе и вас влада неко затишје. Вама се чини да партнер делује себично и нестрпљиво. Ваша романтичност, ових дана, трпи ударце јер вас околности терају да ситуацију сагледате на реалан начин. Не губите наду, овај период је краткотрајан и пролазан.

Здравље

Болови у леђима.

СТРЕЛАЦ

Посао Можете да рачунате на подршку пријатеља, јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекује вас потписивање важног уговора који вам најављује да ваша каријера креће у новом правцу. Упоредо с тим муче вас лоши поступци одређених сарадника па, иако славите малу победу, истовремено сте и увређени.

Време са партнером је инвестиција Фото: Депозит

Љубав

Ближи се крај једне фазе. Вољена особа је расположена за значајне промене, а ви то као да не увиђате. Мало пажње и стрпљења могу освежити везу која је запала у колотечину. Кратак одмор и заједничко путовање освежиће везу и подсетиће вас да сте, на првом месту, једно другом пријатељи.

Здравље

Прехлада.

Прочитајте још: УВЕК ИГРАЈУ ИГРИЦЕ: Ово су хороскопски знакови који највише МАНИПУЛИШУ другима

ЈАРАЦ

Посао

У наредним данима могућа је понуда за партнерство са особом која вам у живот долази као неко ко жели да вас нечему научи. Идеја вам звучи сумњиво, јер је све сувише добро да би било стварно. Без обзира на то што особа која вам се намеће нема лоше намере, њен план није довољно поуздан да бисте се исхитрено и непромишљено упустили у ту авантуру.

Добићете понуду која је добра, али не и човек!

Љубав

Незадовољство на љубавном плану прети да постане разлог за озбиљан сукоб између вољене особе и вас. Не будите престроги, јер сте обоје криви. Узрок свега лежи у томе што пропуштате сваку прилику да квалитетним разговором разјасните недоумице које вас муче.

Здравље

Горушица.

ВОДОЛИЈА

Посао Недеља је обележена важним вестима. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваших амбиција, коначно постаје јасна и изводљива. Задовољни сте, али својој околини можете деловати превише арогантно јер они не разумеју да ви на такав начин испољавате добро расположење. Да бисте избегли такве неспоразуме, будите отворени у свакодневној комуникацији.

Ово је недеља важних вести, спремите се!

Љубав

Као и увек, ваш највећи проблем је нестрпљење. Једноставно, ви више не можете да чекате. Срећна вест је да нећете још дуго трпети, промене стижу у блиској будућности, али могу бити непријатне. Останите смирени и не доносите преране закључке, јер могу бити потпуно погрешни.

Немају слуха за вас или сте тврдоглави? Фото: Депозит

Здравље

Проверите хормоне.

Прочитајте још: ИНДИЈАНСКИ ХОРОСКОП има другачије знакове: Сазнајте која сте животиња и што то ЗНАЧИ

РИБЕ

Посао Немате дилему шта јесте право решење нечега, а шта није. Нервира вас што колеге не разумеју шта се у радном окружењу дешава. Беспотребно сами себи кварите расположење јер се бавите људским односима који су за ваше пословање небитни. Могући су неочекивани издаци. На време припремите стратегију која ће вам помоћи да све платите на време.

Колеге вас не разумеју, сконцентришите се!

Љубав

Време је да се прилагодите вољеној особи. Нисте расположени за компромисе јер их доживљавате као пораз. Шта год да мислите ових дана не заборавите да је ваш партнер, као и ви, особа са својим потребама и да јој је некада неопходно попустити, чак и када није у праву.

Здравље

Проблеми с ногама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.