Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПУТ ЉУБАВИ

Откријте свој БРОЈ и сазнајте какви сте кад ВОЛИТЕ : ДОСАДНИ или имате више ЉУБАВНИХ ВЕЗА?

Појединци уживају у стабилним везама пуним монотоније, док неки воле страствено, па чак и неколико партнера у исто толико бракова

1595196187_par.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Нумерологија познаје девет основних типова људи. Сваки од тих девет бројева има своју владајућу планету, па је стога сваки број специфичан са својим одређеним карактеристикама. 

Не тражимо све од партнера, упознајмо прво сами себе и своје реалне захтеве
Како се рачуна лични број
Лични број добија се сабирањем бројева дана, месеца и године рођења. Број који се добије као резултат даљим разлагањем на једноцифрене бројеве треба сабирати док се као резултат коначно једноцифрен број. Ако сте рођени рецимо 17. јула 1980. године, ваш биоритамски број је 1 +7 + 0 + 7 + 1 + 9 + 8 + 0 = 33, а то је 3 + 3 = 6. Дакле ваш лични број је број 6.

Прочитаје још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

Љубавна нумерологија открива какви смо заправо љубави, каквог партнера тражимо, али и какви смо ми заправо када волимо.

Када је љубав у питању, изузетно тешко је бити објективан. Када израчунате свој лични број, сазнаћете на који начин функционишете у љубавним односима.

Прочитаје још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Број један

Ово су особе које љубав заснивају врло рационално, промишљено и на интелектуалној основи. Тешко их је задовољити. Уколико од њих очекујете да буду послушни као резултат можете добити само одбојност и агресивност.

Са јединицом као партнером морате бити пажљиви и дати им довољно мотивације, јер су у супротном склони превари и неверству уколико веза постане превише досадна и монотона.

Прочитајте још: Лични број открива да ли богатство стоји испред ваших врата

Број два

Двојке врло су избирљиве. Желе практичне и интелигентне особе око себе, али су у великој мери и материјалисти. Тако ће се много пре одлучити за особу која ће им осигурати удобан живот.

Они су благе особе са којима је готово немогуће да се посвађате. Уколико искрено воле онда су апсолутно верне и пожртвовне за свог партнера.

Фото: Depositphotos

Број три

Тројке пре свега желе искрено пријатељство. Тек када то осете могу се упустити у љубавну везу. Њихова љубав темељи се на поштовању и потпуном поверењу према свом одабраном партнеру.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Све проблеме решавају отвореним и искреним разговором.

Број четири

Ове особе сколне су и воле дуге и стабилне везе. Обожавају брак и често га изузетно рано могу остварити и упловити у њега. У животу им се може догодити да погрешно изаберу партнера. У љубави могу бити немаштовити и досадни.

Миран живот и стабилан однос једини је животни циљ ових особа. У везама су верни, послушни и спремни на велике компромисе зарад партнере и очувања љубави.

Број пет

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Петице су особе које теже за љубављу која је за цео живот. Свака лаж их дубоко повређује и тешко је заборављају. За њих је прави смисао живота пронаћи љубав.

Када је немају љубавног партнера и нису емотивно испуњени, као да нису живи. Мана у односима им је незрелост и тежња за слободом.


Фото: Depositphotos

Број шест

Шестице су особе које су склоне променама, али нису баш за сталну и дугу љубавну везу. У сталној су потрази за одговарајућим партнером.

Изразито су нежне и осећајне, али увек имају порив да нађу нешто боље. Због тога често остварују љубав тек у касним годинама живота, када постану зрелије особе спремне на компромис зарад љубави.

Прочитајте још: РИБЕ воле поткровља, а ЛАВОВИ тргове: Хороскопски знак разоткрива где волите да живите!

Број седам

Фото: Depositphotos

Овим особама је љубавни живот прожет бројним љубавним везама. Уживају у авантурама и флерту. Многи од њих, током живота, имају и по неколико бракова.

Животу и љубави приступају веома активно, па су стално у потрази за новим узбуђењем. Често им се дешава да не виде разлику између љубави и страсти.

Број осам

Овим особама се љубавни живот одвија кроз сталне акције, промјене и више бракова. Жеља за разноликошћу и стално одлагање животних одлука као и озбиљних животних питања присутни су код њих током целога живота.

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

За неку праву, дужу везу одлучују се након 40. године живота.

Број девет

Ове особе у младости теже везама са старијим партнерима. Увек су у неким супротностима, било према партнеру или околини. Они воле необично и нетипично у везама и у љубави.

Увек трагају за новим љубавним узбуђењима и упуштају се у непознато. Често доживљавају разочарења али се и  врло брзо опорављају.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas