Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

За ова два знака АВГУСТ ЋЕ БИТИ НАЈТЕЖИ МЕСЕЦ: Пред њима је тежак период

Сваки дан водиће нову борбу

1659186398_pexels-shvets-production-7176216.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Астролози тврде да ће два знака Зодијака имати мало среће у августу. Пред њима је тежак период и скоро сваки дан водиће нову бробу.

Погледајте у наставку која два знака Зодијака у августу 2022. неће имати баш најсјајнији период...

Близанци

Током августа би требало посебно да поведете рачуна и речнику, начину на који се обраћате људима а посебно „тајмингу“ који бирате за неке тешке или конфликте разговоре. Може се десити да вам се сав бес који сте планирали поделити са окружењем, врати као бумеранг и то тамо где сте најмање очекивали. Ово је посебно важно имати на уму у радном окружењу где је ситуација често напета у последње време па и најмања варница може да распали ватру.

Прочитајте још: Три хороскопска знака се сматрају најљубоморнијим у везама: Са њима пажљиво

Истовремено, астролози саветују и „памет у главу“ када је у питању склапање нових послова или улазак у неке нове професионалне воде. Водите рачуна о томе шта и коме потписујете јер лако можете бити жртва преваре. И наравно, имајте на уму да ће и то брзо проћи и да вам после августа следује мирнији период у коме можете пожњети све благодети толеранције коју сте исказали у августу. А награда ће сигурно доћи.

Вага

Упозорење које следи вагама се слично као и за Близанце и тиче се пре свега контроле реакција а нарочито оних које би могле повредити најближу околину. Астролози страствене ваге саветују да се у августу ману истеривања правде и не петљају се у кошкања на послу чак и ако су сами уплетени.

Прочитајте још: Љубавни хороскоп за август 2022. године: Ваге ће бити отворене за ФЛЕРТ, а Шкорпије ће ући у ТАЈНУ везу

Напросто, положај планета је такав да бисте лако могли упасти у озбиљне финансијске али и емоционалне проблеме попут анксиозности и неотпорности на стрес. Они који нису били на одмору, треба да искористе управо август да се склоне од свакодневице а ако сте већ на мору, онда се током августа фокусирајте на лепе тренутке са летовања како бисте лошу енергију држали под контролом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas