· · Komentari: 0
astro

Tri horoskopska znaka se smatraju najljubomornijim u vezama: Sa njima pažljivo

Malo ljubomore je normalno u svakoj vezi

1659123202_couple-g71983630c_1280.jpg
Foto: Pixabay

Svesni smo da nijedna veza ne može da bude savršena i da svaka osoba ima svoje mane i nesavršenosti. Tako da, malo zdrave ljubomore je sasvim normalno u vezama. Međutim, problem nastaje kada se granice pređu, a ljubomora nadvlada sva lepa osećanja.

Ovi znakovi zodijaka se prema karakteristikama smatraju najljubomornijim u vezama:

Rak

Jedan od najčešćih razloga koji primoravaju osobu da postane ljubomorna su duboko ukorijenjene nesigurnosti zbog kojih gube samopouzdanje. Zbog toga se pitaju da li su dovoljno dobri za svoje partnere. Upravo to se dešava sa Rakom, uglavnom zbog njihove neraspoloženosti i problema sa poverenjem.

Pročitajte još: LJubavni horoskop za avgust 2022. godine: Vage će biti otvorene za FLERT, a Škorpije će ući u TAJNU vezu

Škorpija

Iako je ova osoba prilično sigurna u sebe, Škorpija voli da izoluje svog partnera tako da postane jedina važna i značajna veza u njihovom životu. Kada Škorpija vidi da se njihov partner zbližava sa drugima njihova ljubomorna strana izlazi na videlo.

Ribe

Ribe se trude drže partnera na vidiku i zahtevaju mnogo njihove pažnje. U suprotnom počinju naleti ljubomore, piše Pink Villa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.