Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗНАЦИ КОЈИ НИКАДА НЕ ЧИТАЈУ ХОРОСКОП: Ако сте на овој листи, астролог вас је ДЕТАЉНО описао

Астрологија открива који знаци не верују у хороскоп

1707830511_56a61efddc834ab71eec96a85ae0ef1799b767c6.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп је тема која може да изазове полемику у друштву. У коју групу људи спадате? Да ли верујте да може да утиче на наше животе или не? Елена Миф, психолог и астролог, открива који знаци не верују у хороскоп, истичући да то не значи да нису уопште заинтересовани за исти. Ова листа укључује Јарчеве, Бикове, Ваге и Шкорпије. Ево и зашто:

1. МЕСТО - ЈАРАЦ

Јарац не верује у астрологију само зато што не верује у њу, без икаквог објашњења. За представнике овог знака, астрологија је несхватљива и неутемељена наука. По природи, Јарчеви су аналитичари, а такође више воле аргументе него емоције. Ако им нешто не изгледа логично, онда такве информације сматрају лажним и непотребним. Једноставно им је тешко да раде оне што не разумеју. Уз то, Јарчеви су особе реда, распореда и уобичајене рутине, а астрологија се једноставно не уклапа у његов одмерен и планиран живот. Међутим, упркос скептичном ставу, Јарчеви се понекад ипак окрећу прогнозама, али не да би се придржавали препорука астролога, већ из практичних разлога - надају се да ће савладати оно што објашњава људско понашање.

2. МЕСТО - БИК

Бик је приземнији знак од свих осталих, а то значи да више воли реалан и практичан приступ ситуацијама него да верује у постављање звезда на небу. Ако се Бик осећа лоше или пролази кроз тежак период, он никада неће окривити ретроградни Меркур. Поред тога, људи овог знака су јако тврдоглави. Ако мисле да је астрологија бесмислена, онда ће се тврдоглаво држати свог мишљења. Не покушавајте да их убедите. Такође, Бикови не верују астролозима, јер су они веома самоуверени људи. Верују да њихова судбина зависи искључиво од њих самих и ниједан хороскоп не може да уклопи такве јединствене личности у одређени стандард. Ипак, воле да прочитају хороскоп ради забаве.

3. МЕСТО - ВАГА

Разлог зашто су Ваге скептичне према хороскопу није зато што ништа не верују, већ зато што је астрологија за њих прилично контроверзна. У свему и стално траже рационалну страну, а сматрају да се она не налази у астрологији. И ту долази до изражаја двојна природа Ваге - уместо да говоре о свом ставу према хороскопу, представници овог знака једноставно почињу да преиспитују све астролошке информације. Осим тога, Ваге верују да успех или неуспех зависе од истрајности, практичних и комуникацијских вештина. Просечна предвиђања у хороскопима сматрају непоузданима информацијама.

4. МЕСТО - ШКОРПИЈА

Један аспект астрологије који Шкорпији заиста отежава да верује у њу је да се све на свету може променити услед кретања планета и других небеских тела. Шкорпија воли црно-беле чињенице. Ако мисли да нешто нема смисла или ако треба да "копа" по информацијама да би добила зрно истине, онда то постаје неинтересантно за њу. Астрологија захтева анализу и размишљање, а представници овог знака преферирају само оно на шта постоји јасан одговор - "да" или "не". Веза између планета и човека за њих није очигледна, па информације из хороскопа одбацују као непотребне.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas