· · Коментари: 0
астро

Знакови зодијака који стварају најдубље емоционалне везе: Да ли се препознајете?

Неки хороскопски знакови стварају дубље емоционалне везе од других

1652722512_couple-gd070699fd_1280.jpg
Фото: пиxабаy

Емоционална веза може да се дефинише као посебан осећај интимности, а који је нешто много даље од физичке привлачности. Постоји неколико знакова који према карактеристикама стварају најдубљу емоционалну везу са својим партнерима.

Рибе

Људи у знаку Рибе су познати по томе што су осетљиве душе. Они разумеју једни друге, милостиви су и емоционално свесни. Сматра се да су најемпатичнији од свих знакова зодијака. Они имају моц́ да се повежу са свима са најемотивнијом чврстином.

Прочитајте још: Да ли сте међу њима? Најгоре свекрве рођене су у овим знацима

Рак

Ракови су изузетно посвећени, емпатични, заштитнички и емотивни. Веома су сентиментални и лако се заљубљују. Сматрају се старатељима зодијака, тако да воле да негују блиске односе.

Водолија

Пошто је познато да су ваздушни знаци изузетно контемплативни, Водолије често траже сапутнике са којима могу да деле своја интересовања и страсти. Они увек траже људе са којима могу да имају смислене и дубоке разговоре.

Прочитајте још: Пун Месец и помрачење Месеца Шкорпији 16. маја 2022: Следе промене сваком знаку на одређеном пољу

Ован

Ован је емотиван и страствен љубавник у вези. Емоционални и ватрени знак у исто време. Свим односима приступа из срца и настоји да успостави дубоке везе са другима, пише Пинк Вила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ



 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.