· · Komentari: 0

Pun Mesec i pomračenje Meseca Škorpiji 16. maja 2022: Slede promene svakom znaku na određenom polju

Pogledajte da li vam slede velike promene na polju ljubavi, posla ili ličnog života

1652433799_ganapathy-kumar-ve_uN9V8xqU-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Sam pun Mesec daje prelivanje emocija, mržnje, besa kao i ljubavi, nežnosti… kada se na to doda i pomračenje Meseca i to u jakoj i intuitivnoj Škorpiji svakako nas očekuje izazovan period! Škorpija je sam za sebe jaka, intuitivna, pomalo ljubomoran znak. Vlada tuđim novcem, nasledstvom, pa i smrću. Na svakom koraku biće prelivanje emocija i lepih i manje lepih. Dosta nas će prekinuti ljubavni odnos koji nas guši, imaćemo malo isprepletane informacije jer je retrogradni Merkur. Posle ovog pomračenja i punog Meseca imaćemo čistku nagomilanih i neodrživih stvari. Kako će se ovaj spektakl na nebu odraziti na znakove horoskopa:

Ovan

Odraziće se na vaše strahove - biće pojačani pa možete upasti u neki vid paranoje. LJubavni odnos koji nije čist iz bilo kog razloga sada se završava.

Bik

Polje ljubavi i partnerskih odnosa je naglašeno. Može doći do ljubomornih scena i svađa. Takođe, što se polje posla - tu može doći do naglih i nočekivanih promena, pa budite svesni i prisutni u svakom trenutku.

Blizanci

Polje zdravlja i svakodnevne rutine vam je naglašeno. Može doći do manjih zdravstvenih problema usled čega vi menjate vašu rutinu i dnevni način života.

Rak

Polje ljubavi - tu dolazi do čišćenja. Samo ćete se probuditi i shvatićete da je potrebno da se odnos završi.

Pročitajte još: VIKEND HOROSKOP: Jarčevima dolazi posebna osoba, a dva znaka da vikend posbete samo sebi

Lav

Polje porodice je naglašeno. Jednostavno rečeno biće svađa, spletkarenja i jedne negativne energije.

Devica

Vama je naglašeno polje posla gde se mogu desiti nezgodne situacije, ali ništa što vas može ozbiljno ugroziti. Sa druge strane snagu i sigurnost vam daje ljubavni partner. Tu crpite snagu.

Vaga

Promene u karijeri. Otvaraju vam se vrata za potpuno novi posao.

Škorpija

Vama slede promene koje će u prvi mah delovati bolno, ali posle se otvara novi ciklus koji vam donosi sreću i radost. I novi i stari ciklus vezan je za ljubav!

Strelac

Vi se povlačite u sebe i odlazite duboko u vašu podsvest gde pravite rezove posle kojih ništa neće biti isto pa ni vi.

Jarac

Naglašeno je polje prijateljstva gde će doći do dubokih promena. Po pitanju karijere i novca tu ćete imati priliku za nešto sasvim novo i to vam donosi odličnu zaradu!

Pročitajte još: LUNARNA EKLIPSA U ŠKORPIJI, 16. maj 2022: Očekuje nas PUNO PREOKRETA, a najviše pogađa OVA 4 ZNAKA

Vodolija

Vama slede komplikacije na poslu i promene posle kojih nećete raditi na dosadašnji način. Na ovom polju desiće se najviše promena.

Ribe

Vi dobijate potvrdu da sve što ste radili je dobro, ispravno i sada je vaše samopuzdanje na vrhuncu!

Bonus video:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.