· · Коментари: 0
ТУМАЧЕЊЕ БРОЈЕВА

Ако сте рођени 4. у месецу, патите од РЕСПИРАТОРНИХ проблема! Ево шта јој НУМЕРОЛОГИЈА открива о вашем здрављу

Нумеролошка тумачења омогућавају и да предупредимо неке здравствене проблеме

1660235122_rowing-gba1d0cdd8_640.jpg
Фото: Pixabay

Нумерологија као наука о бројевима може да одреди карактер одређене особе, указује на важне циљеве које особа жели да оствари у животу, затим, пружа увид у способности, афинитете или особине које личност поседује у виду њених основних врлина или мана.

Прочитајте још: Најлепши загрљај у "граду љубави": Фотографије СЛОБОДЕ МИЋАЛОВИЋ из Париза ће вас одушевити (ФОТО)

Познато је да се нумерологија од давнина третира и као својеврсна вештина, односно аналитичка метода коришћења бројева приликом предвиђања важних животних догађаја.

Утицај нумерологија на здравље

Сваки број у нумерологији има свој ефекат на виталност и здравље особе. Сви бројеви  узрокују одређене здравствене проблеме. Бројеви су повезани са одређеним планетама и свака комбинација утиче на одређени део људског тела. Те планете емитују зраке које имају велики утицај на наш дневни стил, а пре свега на наше здравље.

Прочитајте још: Цецин рецепт за савршену линију чак и у петој деценији живота: Погледајте у чему је тајна њеног изгледа

Број 1 утиче на срце и горњи део стомака, док 4 указује на респираторне проблеме.

Особе које су рођене 1., 10., 19. или 28. у месецу имају болести повезане са крвљу и неправилном циркулацијом, можданим ударом и повишеним крвним притиском.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.