· · Коментари: 0

Цецин рецепт за савршену линију чак и у петој деценији живота: Погледајте у чему је тајна њеног изгледа

Светлана Ражнатовић важи за веома атрактивну жену већ деценијама, а ово је њена тајна

1657809552_Foto-Pixabay-Ataimages.rs-Svetlana-Raznatovic.jpg
Фото: Пиxабаy, Атаимагес.рс - Светлана Ражнатовић

Цеца је по свему судећи увек изгледала привлачно и згодно, међутим она тврди да се у једном тренутку због здравствених проблема угојила. Након тога, нашла је рецепт за своју линију и од тада се придржава овакве врсте исхране.

– Никад нисам имала проблем са килажом, јер ми је генетика одлична. Медутим, пре извесног времена почела сам да се гојим. Суочила сам се сама са собом и рекла себи да желим, пре свега, здравије да живим! Посетила сам сјајну нутриционисткињу, коју годинама знам преко заједничких пријатеља. Она ми је стално говорила: „Дођи, Цеки, да ти само мало коригујем исхрану“, а ја сам увек налазила изговоре да мени то не треба. Била сам убеђена да се здраво храним, а уз све то постила сам сваки пост. На крају сам схватила да желим промену, позвала сам је и заједно смо направиле план по ком се храним. Пошто обожавам месо и салату, исхрана ми се базира на томе – истакла је певачица.

Прочитајте још: Гудељ објавио прву фотографију са Анастасијом: Фудбалер показао колико му Анастасија значи (ФОТО)

– Првих недељу дана ми је било најтеже јер је веома битно у колико сати једем. Није ми било лако да ускладим време за оброке са својим пословним обавезама. Наиме, између оброка мора да прође бар три-четири сата. Али после је ишло све лагано. Навикла сам се на тај режим исхране и сада не знам како бих другачије – објашњава Цеца.

– Када ми се једе нешто слатко, поједем, али по рецептури нутриционисткиње. Веровали или не, постоји рецепт за здрави воћни пудинг. Такође је важно бити умерен у свему. И ако поједете нешто што не би требало, битно је да се сутра вратите свом режиму, а не да говорите: „Од понедељка ћу“.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.