· · Коментари: 0
ПОСЛОВНЕ ОДЛУКЕ

БРОЈ ТЕЛЕФОНА утиче на вас и ваше успехе - ПРОВЕРИТЕ ШТА ТО ЗНАЧИ!

Уколико покушавате да развијете бизнис или нисте задовољни како ваш посао напредује, проверите да ли је тeлефонски број компаније погодан за успешан посао.

Depositphotos_229722798_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Број мобилног телефона представља одређену нумеролошку симболику која може бити изузетно повољна или неповољна. Ово се посебно односи на ваше професионално опредељење.

Прочитајте још: Тихи сте или пуни самопоуздања? Ваша сатница рођења све говори

Фото: Pixabay

Према нумеролошким тумачењима, телефонски број може позитивно и негативно утицати на пословне успехе. Тако, уколико је ваш телефонски број судбински предодређен за послове који се баве инжењерством, он у пољу финансија може имати негативне утицаје.

Прочитајте још: Рођени сте између првог и десетог датума у месецу? Ево коју симболику носе ти датуми

Проверите да ли је ваш телефонски број погодан за ваш бизнис или су вам на том плану неопходне хитне промене.

Како се израчунава нумеролошки код телефонског броја

Како бисте израчунали нумеролошки код свог броја телефона потребно је да једноставно саберете све цифре, од којих се састоји број телефона. Када саберете све цифре појединачно, двоцифрени или троцифрени број који добијете даље разложите на цифре од којих је сачињен и сабирате их док га не сведете на једноцифрен број.

Број телефона може негативно утицати на ваш бизнис уколико нису међусобно предоређени

На пример, уколико је ваш број телефона 064/1234567, нумеролошки код сабира се на следећи начин: 0+6+4+1+2+3+4+5+6+7=38=3+8=11=1+1=2. Баш нумеролошки код телефонског броја је број 2.

Прочитајте још: Израчунајте и откријте који месец је идеалан за ваше нове пословне подухвате

Значење нумеролошког броја телефона

Број 1 је повезан са снагом, утицајем, амбицијом и независношћу. Представља погон и мотивацију и као такав се сматра добрим бројем телефона за већину врста предузећа, као и појединце који су у руководећој или надзорној улози. Погодан је и за оне који желе напредак и тежње за стицањем моћи или утицаја у својој области студирања или рада.

Број 2 повезан је са осетљивошћу, разумевањем и интуицијом. Представља флексибилност, компромис, сарадњу и отвореност. Као такав се сматра погодним телефонским бројем за појединце у дипломатским круговима или саветодавним улогама, за предузећа и оне који раде у областима које се баве социјалним питањима или организацијама које су оријентисане према услугама.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Број 3 је повезан са креативношћу и подизањем инспиративне енергије. Представља оптимизам, забаву, оригиналност и мање конвенционалне послове. Као такав је погоднији за оне појединце који раде у областима везаним за уметност и културу, попут глумаца, писаца, музичара и дизајнера.

Број 4 повезан је са поузданошћу, чврстином и одговорношћу. Представља утемељену и практичну вибрацију, са редом, фокусом и дисциплином, и као такав је погодан телефонски број за већину предузећа, али још више за појединце из области рачуноводства и банкарства, права, трговине и грађевине и других послова где су основна вредност стабилност, поверење и поузданост.

Прочитајте још: Упорни сте, креативни или само филозофирате? Ако сте рођени преко дана, ово су можда неке од ваших особина

Број 5 је повезан са импулсивношћу, променама и акцијама. То је оптимистичан, енергичан и стимулативан број погодан за појединце који воле слободу и авантуре, или предузећа која се баве путовањима, авантурама и другим екстремним или неконвенционалним активностима.

Прочитајте још: Који је ваш омиљени број и коју поруку носи?

Број 6 је повезан са саосећањем, разумевањем, жртвовањем и хармонијом. Као такав је погодан као телефонски број погодан за породице, као и појединце или предузећа која се баве подучавањем, лечењем и саветовањем, као што су школе, сиротишта и болнице.

Фото: Pixabay

Број 7 повезан је са философијом, духовношћу и независношћу. Представља аналитичку, логичку и компететивну личност, и као такав је телефонски број који је најприкладнији за оне појединце који размишљају изван оквира, истраживаче, аналитичаре. Иако то обично није добар број за посао, ако се бавите мистицизмом или било који послом изван стандардних норми, то би се могло сматрати идеалним бројем.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Број 8 повезан је са амбицијом, фокусом и нагоном. Представља самопоуздање, ефикасност и сигурност и као такав је веома добар број за готово сваки посао. Такође је добар телефонски број за оне који се баве политиком и финансијама, појединце који су мотивисани и практични и који су усредсређени на своју каријеру, материјални добитак и финансијски раст.

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Број 9 повезује се са идеализмом, хуманитарношћу и саосећањем. Представља великодушност и самопожртвовање и као такав је телефонски број који је погодан за оне компаније и појединце који су укључени у добротворне организације, непрофитне организације, здравство, јавне радове и друге индустрије засноване на услугама.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.