· · Коментари: 0
НУМЕРОЛОГИЈА

Да ли сте емотивна или НЕСВАКИДАШЊА особа? Ево шта ваш БИОРИТАМСКИ број говори о вама

Све наше потребе, навике и особине по којима смо препознатљиви скривене су у нашем биоритамском броју.

1634491415_Depositphotos_11676814_S.jpg
Фото: Depositphotos

 

Нумерологија представља науку о бројевима, науку која се бави утицајем бројева на наш живот и као предвиђање које се заснива на утицају и значењу бројева. 

Све наше потребе, навике и особине по којима смо препознатљиви сакривиене су у нашем биоритамском броју.  Овај број показује како ми доживљавамо свет и како други доживљавају нас.  Израчунава се на основу датума рођења и представља једноцифрени број, од један до девет.

Прочитајте још: Принцезину ТАШНУ сада носе сви: Стил Кејт Мидлтон копирају младе глумице (ФОТО)

Како се рачуна биоритамски број?

Биоритамски број се добија из датума рођења – сабирањем дана и месеца рођења, све док не дођемо до једноцифреног броја. На пример, биоритамски број особе рођене 16.11.1982. се добија сабирањем датума и месеца рођења. Дакле, то би изгледало овако: 16 + 11 = 27 = 2 + 7 = 9

Планете и биоритамски број

1 Сунце – енергичне особе, пуне воље и жеље, али за постизање личних циљева

2 Месец – веома емотивне особе, често променљивог расположења

Прочитајте још: Седам занимљивих ЖЕНСКИХ имена која су изведена од БИЉАКА

3 Јупитер – особе које зраче позитивном енергијом, те лако ступају у контакт са другим људима

4 Сатурн – веома реалне особе, које стоје чврсто на земљи.

5 Меркур – сналажљиве и интелигентне особе, којима је успех загарантован.

6 Венера – носиоци неодољивог шарма и харизме. Увек су запажени у друштву.

Прочитајте још: Удобно и модерно: Разбијте јесењу монотонију откаченим ХЕЛАНКАМА које су апсолутни ХИТ (ФОТО)

7 Уран – несталне, променљиве и несвакидашње особе. Необичне особе.

8 Марс – воле живот и уживају у њему максимално. Све раде срцем.
 
9 Нептун – врло компликоване и захтевне особе, које увек знају шта желе. Са њима је скоро па немогуће изаћи на крај.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.