Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУДБИНСКИ БРОЈ

Ево шта вас чека на ЖИВОТНОЈ СТАЗИ: Одаберите један број од 1 до 5 и откријте своју БУДУЋНОСТ

Наши избори предодређују оно што нас чека у будућности...

1645383192_number-1-g603cbe072_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Нумерологија и бројеви који нас окружују много могу открити о нама самима, наше карактеристике и особине, али једнако тако и предодредити шта нас то очекује у будућности. Некада смо свесни бројева око нас, а некада је наше своођење на исте бројеве потпуно случајно. Изоштрите своја чула и интуицију и определите се за један број од 1 до 5 и откријте шта вас чека у будућности.

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Порука коју добијете након бирања броја односи се на ваше тренутне проблеме и ситуацију. Пре него што изаберете број, седите на тихо и мирно место. Медитирајте и опуштајте се колико год вам то одговара, а тек онда изаберите број.

Број 1

Патите због ствари које су се догодиле у прошлости. Не можете заборавити емотивне ране и грешку које сте направили. Непрестано прекоравате себе или друге. Покушавате поново написати своју прошлост. Прихватите да је то немогуће, али немојте се ослободити духова своје прошлости.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Ваше тренутне проблеме не можете ни на који начин решити због чињенице да сте дословно заглавили у прошлости. Зато се препустите својој прошлости и фокусирајте се на садашњи тренутак.  Оно што пролазите сада ни на који начин није повезано са прошлошћу. А ако нисте успели пре или ако се нисте могли носити са нечим, то не значи да ће увек бити тако. Овога пута је заиста могуће да ћете победити.

Број 2

Треба да наставите са оним што тренутно радите и да никако не одустајете. 

Тренутно радите све како треба. Само немојте стати. На прагу сте огромних промена. Нови људи и нове околности су спремне да уђу у ваш живот и ви сте спремни све то да пустите унутра. Будите спремни на чињеницу да ће све бити потпуно другачије него у прошлости. Све ће бити ново и необично. Али то не значи да није у реду.

Треба само да успорите мало и видите свет какав јесте. Свет се мења сваког дана и сваке секунде. А то је његова лепота и оригиналност. Уживајте и радујте се! У

Број 3

Морате више радити на себи. Не будите узнемирени: ово уопште није застрашујуће, мада се у почетку може појавити нека непријатност. Разумљиво је јер нико не жели напустити зону комфора у којој се ништа не догађа, али тако је немогуће остварити циљ.

Чињеница је да у овом тренутку нисте на месту где бисте требали бити и не видите себе у правом светлу. Престаните бринути о будућности. Ниједна особа на свету никада није могла тамо погледати или спречити неповратно.

Почните да радите на себи.

Број 4

Избор овог броја показује да пропуштате бројне прилике. Пред вама се шансе отварају једна за другом, али из неког разлога пролазе неопажено или их намерно игнориште. Сувише сте заузети и заборављате колико је заправо важно да уживате у стварима које радите.

Не заборавите о чему сте сањали. То узбуђује душу и чини да срце куца брже.

Сетите се шта је заиста важно, заиста вредно. Осмислите смеле и нове пројекте и верујте да ће све успети.

Број 5

Морате више времена провести са драгим особама. Свакодневни живот доноси често стрес, пуно обавеза, невоље, али никада не заборавите да је љубав оно што чува и његује душу сваког од нас. Не дозволите да вас ужурбан стил живота изолује од оних који вас искрено воде.

Посветите пажњу људима који то заиста заслужују, а токсичне људе удаљите од себе заувек.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas