Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЛИКА ИСПОВЕСТ

"Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Певачица је одлучила да открије до сада непознате детаље.

1644057127_4c51c459f2c282cc3fb7279f5ff7f912ca834cb0.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Natasa Bekvalac Official
Oglas

Још када се појавила на јавној сцени, Наташу Беквалац везивали су за моћне мушкарце, а онда је уследио брак са бившим ватерполистом Данилом Икодиновићем и његова саобраћајна незгода. И данас када се сети тога, желудац јој се стегне у чвор због свега што су тада преживели.

Прочитајте још: Наташа Беквалац ОТКРИЛА поред ког партнера се највише осећала као жена и ИЗНЕНАДИЛА све у студију (ФОТО)

- Данилова несрећа је дефинитивно нешто што је оставило трага на мом срцу и са тим ожиљком ћу и да умрем. За мене спољни свет није претерано постојао, јер сам у једном моменту Хану виђала само једанпут дневно и то јако кратко. Готово три месеца сам била у болници, били су сви толико дивни да су видели да се нешто чудесно дешава у енергији између двоје људи, јер то не би преживео нико. Тако се десило, да је нешто где је прогноза јако лоша, се изроди у најбољу могућу режију у том тренутку. Осећај који никада не бих волела да ико доживи, каже за Супер ТВ Наташа и признаје да развод није уследио због несреће већ да њихов однос није био добар дуго пре тога.

- Ми смо тада већ почели да имамо озбиљних проблема у браку за које јавност није знала. То је моменат када и да нисмо били у лошим односима, морали смо једно друго да подржимо. Још нико, па ни ја се нисам развела од Данила зато што је било лепо и хармонично. Заједница је постала неиздржива, постојале су грешке и са моје и са његове стране. Нисам се осећала усамљено, јер сам имала огромну подршку људи који ме воле. Али кад год се подвуче линија, увек си сам, иако ти је кућа у тим тренуцима пуна. Увек сам бираш свој пут, али и одговараш за последице својих одлука.

На помен имена Наташе Беквалац сви кажу "три брака-три грешке". Али се она са тим не слаже.

- Сарадљива сам особа, знам да саслушам, признам и прихватим. Љубав или оно што ја видим као љубав, мене то страшно обузме и ја будем у трансу. Не могу да схватим када сам донела своје одлуке, јер је то потпуно друго стање. У том свом заносу, све тако започне брзо, а онда мање-више се и тако заврши. До мог отрежњена не треба да прође дуго времена да бих увидела како стоје ствари. Не бих се сложила да сам три пута погрешила када су бракови у питању, ја бих истакла да сам сваки пут право изабрала, јер из првог и трећег пута које сам право изабрала добила сам две ћерке које су моја жила куцавица. Мој други брак је за мене било једно лепо искуство, где немам ниједну ружну реч да кажем за Љубу Јовановића и односу који смо имали.

Трећи брак са Луком Лазукићем окончан је после насиља у породици.

- Ја сам достојанствена жена и никада у својим падовима нисам бедна, јадна. Некако чини ми се да кроз живот корачам достојанствено. А овде немаш могућност да задржиш своје достојанство, јер си мизерно понижен и том периоду када треба да се осећаш као принцеза и поштована као краљица. То је једини период када жене имају оправдање да буду размаżене, јер су на свет донеле дете, каже Наташа и додаје да је имала велику подршку околине тада када је доживела и пријавила насиље у породици.

- Без обзира на то што се сви труде да те охрабре, али у бити ти се стално питаш зашто то. Можда сам ја допринела томе, можда да нисам ово, можда да нисам оно и онда почињеш да личис на жене које си ти опомињала испред себе и говорила има "ти нигде ниси погрешила". Тада сам се дозвала памети и кренула уз помоћ да радим на себи и у томе успела. Страшно велика снага је била потребна за фокус на судским процесима, који су били једни од мојих најнепријатнијих искустава. Више нисам имала једну ћерку, него две. То је био довољно велик мотив да се вратим.

Након што је свашта проживела, Наташа је морала да се врати породици и наступима.

- Никада нисам имала мањак вере у живот и јако верујем у њега. То што ти живот донесе у датом тренутку буде болно и сем што те заболи помишлис "ах, зашто ја?", а онда помислиш да је то нешто што доприноси великој награди.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas