Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Ево због чега је 12.12. НАЈМОЋНИЈИ ДАН у години: Уколико урадите ОВО данас, све жеље ће вам се остварити

Данас је најмоћнији дан у години

1639306856_moc.jpg
Фото: схуттерстоцк
Oglas

Бројчани низови се у нумерологији и спиритуалности посматрају као анђеоски бројеви, односно низ бројева који вам доноси моћне поруке од Универзума.

Прочитајте још: УМ или ОСЕЋАЊА: Који хороскопски знакови се ослањају на сопствену СНАГУ и ПАМЕТ, а који на СРЕЋУ?

12.12. се сматра за најмоћнији дан у години, отвара се портал броја 12, и овај низ бројева доноси потребну енергију за позитивну трансформацију, како сопственог бића, тако и односа са другима, пише Ловесенса.

Овај нумеролошки низ сваком од нас донеће одређену моћну поруку свемира. На пример, ако сте на погрешном путу, појавиће се осећају који ће вас подстаћи да се вратите на раскрсницу живота и одаберете добар пут за себе. Или, постаћете свесни својих грешака из прошлости и знаћете које аспекте свог жибота треба променити да бисте постали најбоља верзија себе.

Најмоћнији дан у години

12 је у нумерологији моћан број који симболизује позитивне промене, али оне су јасне, лагане и директне. Означава крај једног циклуса и отварање нових врата живота у којима ћете успети да се суочите са изазовима и пронађете више наде за годину која нам тек долази.

Јединица представља нови почетак и лидерске способности, а двојка је број баланса и хармоније. Када се споје дају моћан низ и снажну енергију која подстиче на самоостварење.

Такође, овај низ нас подстиче да изградимо боље везе и односе са блиским људима, опростимо и обновимо нека стара пријатељства у љубави. Подстиче нас да се повежемо са властитим бићем, прочитамо кодове сопствене душе и одгонетнемо шта је то што нам више није потребно и што нас саботира. Такву енергију вреди отпустити, а прихватити и пригрлити нову космичку снагу промена која нам стиже.

12.12. Универзуму пошаљите само позитивн мисли.

Данас је важно започети нешто ново, нешто што сте дуго желели да урадите. Све што данас започне, има изгледа да доживи велики успех.

Прочитајте још: Ова три знака не опраштају лако: Да ли сте међу њима?

Тоиком ових дана вежбајте оптимизам и маштајте и не заборавите да се највећа чуда догађају када их најмање очекујемо!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas