· · Коментари: 0

ИЗРАЧУНАЈ! Твоје име носи одговарајући број, који ОДРЕЂУЈЕ карактер, СУДБИНУ, али и однос са људима

Сазнајте нешто више о себи и људима из вашег окружења...

1633084684_numerologija.jpg

Нумеролози сматрају да је свако слово повезано са одређеним бројем, али и да свако име на основу броја вашег имена поседује и боју која доноси посебно значење.

Како бисте открили боју свог имена и упоредили га са бојом имена вашег љубавногпартнера или симпатије, прво је важно да израчунате свој број.

То ћете урадити тако што ћете испод видети која је нумеричка вредност слова вашег имена, све те бројеве саберите и сведите на једноцифрен број. Затим прочитајте решење за своје име. У наставку доносимо нумеричке вредности слова.

А, И, Ј, Q, Y: 1

Б, Р, К: 2

Ц, Ћ, Ч, Г, Л, С, Ш: 3

Д, Ђ, Љ, М, Т: 4

Е, Х, Н, X: 5

Њ, У, В, W: 6

О, З, Ж, Џ: 7

Ф, П: 8

На пример, за име Маријана рачунамо на следећи начин. 4(М) + 1 (А) + 2 (Р) + 1 (И) + 1(Ј) + 1(А) + 5 (Н) + 1 (А) = 16 1+6 = 7 Број за ово име је Седмица. Израчунајте свој број и сазнајте које је боје ваше име.

Јединица - бела

Ова боја симболизује чистоћу и ведрину. Људи са именом ове боје негују позитивне емоције. Покушавају да живе по својој савести, драги су и пријатни већини људи. Врло љубазни и имају развијену емпатију, труде се да никад не стварају проблеме и конфликте. Теже потпуном миру.

Двојка - црвена боја

Ово су врло емоционалне и сензуалне особе. Енергични и страствени људи који понекад не могу да контролишу свој ватрени темперамент. Штите себе и све што им је драго, у конфликту могу бити оштри. Сурово су искрени, али и изузетно посвећени својим амбицијама.
 

Тројка - наранџаста боја

Позитивне и бунтовне особе које воле да ризикују. Не толеришу досаду и никада се не жале на свој живот. Авантуристичког су духа, лако склапају познанства. Ствари, навике и активности које им не доносе срећу, одмах избацују из свог живота. Не трпе токсичне и негативне људе.

 

Четворка - жута боја

Њихове главне особине су практичност и љубазност. Ово су пажљиви људи који знају да живе, по природи су хедонисти. У животу су им важне једноставне радости, а иако се труде да стекну обиље, знају како да уживјау у ситницама. Такви људи не улазе у конфликте и не праве сцене, већ тихо и заувек одлазе из неког односа. Једноставно из свог живота искључују оно што им је непријатно.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.