Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУМАЧЕЊЕ БРОЈЕВА

Израчунајте свој број ЖИВОТНЕ СТАЗЕ: Да ли вам је предодређен пут ПАСИВНОСТИ или упорности?

Свака индивидуа предодређена је за јединствене животне околности

1660844927_hopscotch-gae2f8e1e9_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Нумеролози тврде да један број може предодредити судбину сваког човека и да је он јединствен, као и сваку човек. Наиме, сваки човек рођен је одређеног датума из којег се може израчунати и видети његова главна животна путања.

Прочитајте још: За њу је време стало: НЕДА УКРАДЕН никад лепша у осмој деценији живота, прославила рођендан са унуцима (ФОТО)

Како израчунати број животне стазе?

Бројеве дана, месеца и године рођења саберите и сведите даљим збрајањем на број између 1 и 9. Ако сте рођени 29.3.1981. године потребсно је да саберете: 2+9+3+1+9+8+1=33=3+3=6. Дакле, број вашег животног пута је 6.

Број животне стазе 1

Животни стил ових људи зове се индивидуализам. Многе ствари морају одрадити сами, па с временом ојачају и постају примери другима. Оно што се обично тражи и везује уз њих, јесу особине храбрости, воље, темперамента и динамике. Увек су активни и не могу мировати. У својој активности често могу имати и среће. 

Прочитајте још: Свете биљке које ће вас штитити уколико их будете гајили у свом дворишту: Ове 4 биљке ће вам помоћи, а могу имати и лековито дејтво (ФОТО)

Број животне стазе 2

Код оних чији је живот обележен двојком, превладава сарадња и једна врста смирености, а који пут и пасивности. Ово су људи који набоље функционишу у пару и изразито су талентовани за дипломатију и сарадњу уопште. Увек им је лакше деловати у друштву.  Читајући њихове биографије, оне могу деловати прилично конвенционално, али и сигурно. 

Број животне стазе 3

Овај број многи сматрају сретним и светим бројем. Људи с тим бројем имају истанчан осећај за склад, а посебно су надарени за контакте и комуникацију. Обично се нађу у позицији да повезују друге људе, преносе информације или упућују друге. Врло су елоквентни и натпросечно су сналажљиви. 

Број животне стазе 4

Пут ових људи обележен је спорим и сигурним напредовањем, а особине њихова карактера јесу доследност, упорност, конвенционалност и поштовање традиције. Они су сигурни чувари властитог дома, а често и прави патриоте. Све што је сигурно и утврђено, њихово је подручје. Па ако можда њихов живот и не изгледа атрактиван, они функционишу на дуге стазе и кроз стрпљив и упоран рад. 

Прочитајте још: Три тренда из 60-их година и данас освајају жене широм света: Доносе дух прошлог времена и непролазну елеганцију (ФОТО)

Број животне стазе 5

Животна стаза под обиљежјем петице пуна је богатих, а који пут и неочекиваних догађаја. Ови људи су креативни и способни за велике страсти. Знају од ничега направити прави догађај, па су омиљени међу људима, јер стварају оне вибрације да се увијек нешто збива. Но догађања која они пролазе могу ићи на обје стране, па кроз живот знају проћи и најневјеројатније неугодне догодовштине. Како су смјели, ништа им није немогуће, а с временом развију велику прилагодљивост, па некако успију проћи корз све што их снађе.

Број животне стазе 6

Овим људима важна је равнотежа. Често кроз живот нађу се у позицији да могу или чак морају изабрати између две или више варијанти. Њихов избор своје будућности захтева од њих и преузимање одговорности за оно у што су се упустили. Зато њихов пут увек може отићи у два смера – онај који је добар или онај који није добар за њих, а последице преузимају сами. 

Број животне стазе 7

Прочитајте још: ОПРЕЗ! Ово су СМРТНЕ ДОЗЕ обичних намирница

Седмица је богата духом, независна и оригинална. И то је свети број који се састоји од 4 стране света плус свети број три, па је његова симболика врло занимљива и сложена. Ови људи често имају посебан пут, могуће и дословно да прођу много тога, од борби са околином или због неких својих идеја, до путовања и дубоких размишљања и откривања. То су оригинални истраживачи који у животу прођу свашта. 

Број животне стазе 8 

Стаза ових људи обележена је јасним и моћним деловањем. Имају смисла за материјално и обично успевају у послу, али нису без ризика. У животу се могу затећи и у опасним ситуацијама из којих их извлачи само њихова хладнокрвност, издржљивост и снага. Обично након изазовних и ризичних догађаја стичу стабилан положај, а неретко и богатство. Оно с чим се још могу суочавати јесу здравствене тегобе, али они су спремни и на то.

Број животне стазе 9

Још један у низу светих бројева, деветка увек обећава. Ово су непоправљиви идеалисти и племените душе којим је страно све што је ниско и подло. Склони су даљинама, висинама и дубинама, па све што нема краја, њихово је подручје. Често се то манифестује и кроз живот испуњен пословним путовањима или путевима душе, која им дају широке хоризонте, па су ово најмоћнији филозофи, истраживачи, и људи велике толеранције. Увек слиједе своје идеале, а знају се издићи изнад проблема.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas