Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУДБИНА

Сазнајте коју сте ЗВЕЗДУ ДОБИЛИ ПО РОЂЕЊУ: Уз помоћ ФОРМУЛЕ израчунајте судбинску повезаност са људима око себе

Звезде означавају наш карактер и судбину, а можете и упоређивањем бројева одредити да ли вам се судбине поклапају са неким.

1606402554_Depositphotos_183678234_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Кигаку је јапанска наука о слагању судбина према којој је свако од нас приликом рођења добио једну од девет звезда.

Како фунционише кигаку?

За почетак пронађите своју звезду по години у којој сте рођени, свој звездани К број. То је врло једноставно израчунати. Саберите последње две цифре у години рођења. Ако збир буде двоцифрен, саберите и те две цифре тако да добијете једноцифрен број. Тај број потом одузмите од броја 10 и добићете свој звездани К број.

Прочитајте још: Израчунајте свој БРОЈ и проверите каква је СУДБИНА ВЕЗАНА ЗА ВАШЕ ИМЕ!

На пример, ако сте рођени 1989. године, формула би изгледала овако:

8 + 9 = 17

1 + 7 = 8

10 - 8 = 2

Ваш К број је 2.

Када сте пронашли свој број, проверите који сте знак и шта то открива о вама. Такође, проверите с којим људима се најбоље слажете, односно с којим људима сте судбински повезани, а то се разликује и по томе да ли сте под одређеним знаком рођени као жена или мушкарац.

Прочитајте још: НОВЕМБАР У БРОЈКАМА: Стиже НАГРАДА, али и КАЗНА: Шестица нека се "угризе за језик", а седмицу чека ПОСАО или ОТКАЗ

На пример: Жена Бела вода слаже се фантастично с људима рођенима у знаку Белог метала и Црвеног метала, а мушкарац истог знака судбински је повезан са Светлозеленим дрветом и Тамнозеленим дрветом.

Кигаку је јапанска наука о слагању судбина према којој је свако од нас приликом рођења добио једну од девет звезда.

Звезде означавају наш карактер и судбину, а можете и упоређивањем бројева одредити да ли вам се судбине поклапају са неким

1. Бела вода

Људе рођене у овом знаку карактеришу прилагодљивост и опуштеност. Они су пријатни и стога омиљени у друштву. С друге стране, могу имати проблема с независношћу, са стварањем сопствене слободе, а мучи их често и неизвесност.

Прочитајте још: ДЕВЕТКЕ ће путовати, ШЕСТИЦЕ мучи новац, а ТРОЈКЕ имају АНЂЕЛА ЧУВАРА!

У младости због тога могу имати проблема с околином, али и сами са собом. Стабилност им долази с годинама кад њихов креативан таленат и знање дођу до пуног изражаја па што су старији, постају све више задовољни животом. 

Признање и успех долазе касније!

Понекад знају да делују помало незаинтересовано за друге, али веома добро знају да слушају људе и чувају њихове тајне. У љубави су прилично активни и жељни промена. Показују велики интерес за супротни пол и склони су честим променама партнера. Ипак, детаље из приватног живота држе за себе.

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 6 и 7.

За мушкарце - најбоље се слажу са 3 и 4.

2. Црна земља

Овде се ради о појединцима дивног карактера, уравнотежени су, ненаметљиви и брижни према људима око себе. Нису склони самосталном доношењу одлука па најбоље функционишу као тимски играчи, сарадници на разним пројектима у којима су нужни стрпљење и флексибилност.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Можда сте по природи ШАРМАНТНИ, а можда ипак ФИЛОЗОФИ! Сатница рођења све говори о вама...

Веома су добри радници, прецизни и изузетно концентрисани на посао, није их лако омести. Људи рођени под овим знаком често успешно спроведу у дело оно што науме, без журбе, полако и сигурно!

По природи су помало идеалисти, а у свакодневном животу знају да буду помало непрактични. Породица и брак су им изузетно важни и врло су озбиљни и поуздани по том питању. За њих су емоције нешто што не схватају олако.

Прочитајте још: За ШЕСТИЦУ је ово судбински месец, ДЕВЕТКА ће изгубити ПОСАО, а Србија је ЧЕТВОРКА и то значи: ПРИТИСЦИ

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 9.

За мушкарце - најбоље се слажу са 6 и 7.

3. Светлозелено дрво

Ово су људи препуни енергије и урођене дечје знатижеље, па се одлично сналазе у креативним или друштвено корисним пословима. Ведри су и активни, увек спремни на нове изазове. Током посла се брзо умарају и никако не подносе монотонију, то им исисава позитивну енергију из тела. Појединци рођени под овим знаком често постигну успех до 30. године живота.

Прочитајте још: ГАСТРО нумерологија! Израчунајте свој БРОЈ и сазнајте које намирнице и укуси вам ОДГОВАРАЈУ

У души су романтични идеалисти, а у љубави углавном срећни. Породица им је јако важна, изузетно је цене и негују породичне односе. Важно им је да имају добре односе с другима па се труде да то и постигну. 

Радо помажу људима, али нађе се и оних који ту њихову доброту искоришћавају

То су људи изузетно позитивне нарави, иако су свесни да не могу свима баш увек да верују. Ипак, тај оптимизам их изнова мотивише да на живот гледају позитивно, а на своју жртву као нешто смислено и вредно труда.

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 1.

За мушкарце - најбоље се слажу са 9.

4. Тамнозелено дрво

Појединци рођени у овом знаку су изузетно амбициозни и практични. Успјех у послу углавном постигну до 40. године па касније знају изабрати мирнији стил живота. По природи су срдачни и угодни па их људи воле.

Прочитајте још: Жудите за ЗГОДНИМ партнером, или су вам други КВАЛИТЕТИ приоритетни? Нумерологија открива ВАШЕ ТАЈНЕ

Увек се труде да никога не повреде, па чак и када су присиљени некоме рећи нешто лоше и негативно. 

Зазиру од сплетки и оговарања и изузетно им је битно што други мисле о њима, односно желе бити на добром гласу.

Склони су пажљиво слушати друге, али нису склони разговарати отворено о властитим емоцијама па о томе ретко говоре. Јако им је важно имати слободу и неовисност, како у материјалном, тако и љубавном аспекту живота. Иако, врло су неодлучни када им се укаже прилика за улазак у везу па често пропуштају добре љубавне прилике.

Прочитајте још: Направите нумеролошку АМАЈЛИЈУ која ће вас ЧУВАТИ ОД БОЛЕСТИ!

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 1.

За мушкарце - најбоље се слажу са 9.

5. Жута земља

Овде се ради о људима јаке индивидуалистичке личности који су склони такмичењу и не воле да их било ко води. Веома цене поштење и искреност, а не подносе испразне разговоре и расправе. Немају проблема отворено и директно да износе сопствена мишљења и ставове.

Прочитајте још: Откријте свој БРОЈ и сазнајте какви сте кад ВОЛИТЕ : ДОСАДНИ или имате више ЉУБАВНИХ ВЕЗА?

Када је доношење одлука у питању, ту су мудри и опрезни, никада неће донети неку одлуку, а да пре добро не размисле о њој. Након што једном донесу неку одлуку, тешко ће је променити. Успех неретко доживе у средњим годинама и то тако да раде оно што воле.

Врло су осећајни, партнеру су верни, али и помало посесивни.

С обзиром на то да су то појединци који живе врло динамично и често су под великим притиском, склони су периодичном повлачењу у тишину без гужве и буке како би се опустили, медитирали и напунили позитивном енергијом. 

Прочитајте још: Живећете у ОБИЉУ и срећи, или вам НОВАЦ није предодређен! Израчунајте свој БРОЈ СУДБИНЕ

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 9.

За мушкарце - најбоље се слажу са 6 и 7.

6. Бели метал

Људи рођени под овим знаком имају изузетну самоконтролу, независни су, озбиљни и доследни. Склони су борби за највише позиције и не мирују док не дођу до циља који су себи зацртали, тек тада су срећни. До успеха долазе чешће у познијим годинама него у младости.

Прочитајте још: Јул је месец СУДБИНЕ, израчунајте свој БРОЈ и сазнајте ШТА ВАС ЧЕКА: Неки ће ТРОШИТИ много, а други ће бити НЕРВОЗНИ

С друге стране, нису баш прилагодљиви новим ситуацијама и имају проблема с отвореношћу, па често наилазе на проблеме у односима са другим људима. 

Склони су да избегавају нову околину, као и нове људе, посебно оне који у њима изазивају несигурност и неповерење.

За ове појединце љубав није најважнија у животу, али када имају партнера, знају да се понашају љубоморно и посесивно, као да је партнер њихово приватно власништво.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 2, 5 и 8.

За мушкарце - најбоље се слажу са 1.

7. Црвени метал

Ту се ради о врло талентованим људима препуним разних идеја, који су склони брзом размишљању и лаком доношењу одлука. Они се ослањању на сопствене снаге и могућности.

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Знају се чинити наглим, посебно људима који их не познају добро, али нису склони томе да се излажу непромишљеним ризицима. 

Углавном се осамостале у младости, а врхунац каријере им се догоди након 40. године.

Врло су дружељубиви и вешти говорници што им олакшава пут до успеха. Такође, лако се прилагођавају разним ситуацијама и разноликим групама људи. У љубави им никада није досадно, љубавни живот им је богат иако су прилично избирљиви око одабира партнера. 

Прочитајте још: Данас је 6. јун! Да ли знате да овај датум утиче на породичне односе?

Када једном изаберу своју сродну душу, та особа углавном има пресудан утицај на њихов даљи живот.

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 2, 5 и 8.

За мушкарце - најбоље се слажу са 2, 5 и 8.

8. Бела земља

Под овим знаком су рођени људи који теже савршенству. За њих је животни мото да достигну најбоље и највише у свему. Ове појединце астролози упоређују с фениксом јер имају неку моћ да исправљају сопствену судбину - изнова се издижу из пепела до неслућених висина.

Прочитајте још: БРОЈ ТЕЛЕФОНА утиче на вас и ваше успехе - ПРОВЕРИТЕ ШТА ТО ЗНАЧИ!

По природи су тихи, озбиљни, промишљени и чврсти, те нису склони да поклекну пред животним проблемима. Такође, од младих дана су склони да улажу велике напоре како би дошли до циља који су замислили. 

До успеха долазе поступно, полако, али сигурно и то захваљујући сопственом раду, труду и упорности.

У љубави су склони дубоким, искреним и дугим везама. Партнера не бирају олако, а када пронађу оног правог, не предомишљају се, што се њих тиче то је љубав за цео живот.

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 9.

За мушкарце - најбоље се слажу са 6 и 7.

9. Пурпурна ватра

Ово су активни и вешти појединци који као да имају неки магнет за привлачење богатства. Често су имућни. По природи су површни иако се онима који их не познају добро може учинити да стоје пред промишљеним индивидуама. То су људи који углавном немају стрпљења нити воље да анализирају и улазе у срж нечега или некога.

Прочитајте још: Рођени сте између првог и десетог датума у месецу? Ево коју симболику носе ти датуми

Дилеме решавају импулсивно, без много размишљања што на крају резултира тиме да често жале због својих поступака. Нису склони да исправљају своје погрешке, радије ће то игнорисати, одустати од свега и окренути се нечему другом.

Тешко подносе критику, али зато врло лако другима проналазе мане.

Прилично су окупирани сами собом и често оптерећени односима у својој породици, као да се цео свет врти само око њих. Склони су да воде богат друштвени и приватни живот, али нигде се не задржавају дуго. Уколико не пронађу партнера за живот у складном браку, често се препусте лутању.

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 3 и 4.

За мушкарце - најбоље се слажу са 2, 5 и 8.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas