Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АНАЛИЗА БРОЈЕВА

Нумерологија КУЋНОГ БРОЈА предодређује судбину породице: Проверите које вибрације доминирају вашим домом

Доносимо вам јединствено тумачење кућног броја које предодређује судбину породице која живи на тој адреси

1655568157_house-number-g54486fa1c_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Нумерологија се односи на било који од многих система, традиција и вјеровања у мистичку или езотеричку везу између бројева и материјалних ствари или живих бића. Тако нумерологија омогућава и призивање позитивне енергије, добре вибрације и судбине индивидуа и породице уколико се тумачи њихов кућни број. Доносимо вам јединствено тумачење кућног броја које предодређује судбину породице која живи на тој адреси.

Прочитајте још: Требало би да научите да ЋУТИТЕ О ОВИХ 5 СТВАРИ - одмах ће вам кренути у животу

Пре него што проверите своје број и каква тумачења он доноси, потребно је да га сведете на једноцифрен број. На пример, ако је број ваше куће 440, онда једноставно саберите броје док не дођете до једноцифреног броја 4+4+4=8. Ваш број је број 8. 

Број 1

Овај број доноси својим укућанима ознаку индивидуалности и оригиналности. Они често имају бројне идеје, започињу нове пројекте, одлучују се на изазове – и то већином с великим успехом. Ипак, колико је с финансијског аспекта један добар број, он доноси мање среће у приватном животу, јер подстиче на усамљивање и критичност према другима. Такође, јединица доноси и неодлучност око важних животних одлука. Пожељно је уредити кућу у тоновима златне, наранџасте, маслинасто-зелене како би се појачао позитиван, а умањио негативан утицај. Укућани би требало да пазе на свој вид и циркулацију.

Прочитајте још: Шта стоји иза традиције на венчањима "нешто старо, нешто ново"? Обичај који траје вековима

Број 2

Овај број симболизује промене, па се зато из овог дома често људи селе и долазе нови. Укућанима је у њему ретко досадно, а лако се ствара атмосфера живописног породичног дома. Обично је врло једноставно место са дозом неуредности, а подстиче плодност и заљубљивање. Људи који у њој живе често раде од куће или доносе свој посао дома, а имају интерес за технологију, путовања, алтернативну медицину и астрологију. Због брзоплетости често доносе лоше пословне одлуке и морају сваки пут да креу испочетка, а у односима могу бити превише зависни о другима. Како би појачали позитиван, а смањили негативан утицај броја требало би кућу учинити што прозрачнијим – увести више светла и раскрчити непотребне ствари.

Прочитајте још: Сестра Јелисавете Орашанин пресликана је глумица: Два пута ћете погледати слику (ФОТО)

Број 3

Он је симбол ширења, обнове и побољшања. Људи који живе на овом броју често су перфекционисти, обично су љубазни, одани, с оптимистичним погледом на живот, али и уздржани. Имају истанчан смисао за хумор и чврсте ставове о слободи, религији и породици. Знају се понашати екстравагантно и да троше новац који немају, што им доноси финансијске проблеме. Често имају велику породицу, воле да уживају у пороцима и већ у средњој доби имају проблеме са здрављем. У њиховом дому добродошли су плави тонови и дрво како би се појачао повољан, а смањио негативан утицај броја. У животу би требало да се труде да буду што рационалнији и практичнији, а што се здравља тиче да одржавају нормалну телесну тежину, проверавају стање срца, али и хормона.

Број 4

Прочитајте још: Радост у дому Лидије Вукићевић: Њен наследник поделио важну вест (ФОТО)

Овај број дома представља компликовано место за живот јер је симбол конфликта – две супротстављене силе од којих се једна бори за стабилност, а друга за промену. У овом дому увек се нешто реновира, мења или купује, као да живи сопствени живот као и укућани. Уједно овај борј доноси својим становницима својеврсну осећајност, емпатију и духовност, па зраче великом харизмом. Сукоби темперамената у њој су врло чести. Овај број куће дефинитивно није за оне крхке и плашљиве, већ људе који су навикли да функционирају под стресом и испод њежније спољашњости имају велику унутрашњу снагу. Важно је да одреде приоритете у свом животу и не занемарују људе којима је истински стало до њих.

Број 5

Овај број симболизује хармонију, повољне мисли и емоције. У овој је кући изражена друштвеност, њу се посећује, измењују информације и трачеви и много се смеје. Солидарност и стабилност су главни повољни утицаји броја пет, а укућани куће обично су успешни приватној, а у средњој доби и у пословном животу. Они своју срећу граде полако и с циљем, али све препреке могу да превазићи ако се фокусирају на упоран рад. Лош аспекат броја је непажљивост, на пример заборављање кључева, гашења пећи, пегле и сличних ствари, што резултира честим привременим непријатностима. Добар додатак који ће појачати позитиван, а умањити негативан утицај су предмети од метала.

Прочитајте још: Класици који не излазе из моде: Које моделе ФАРМЕРКИ увек можете обући (ФОТО)

Број 6

Овај број симболизује одлучност, чврсти став и крајност. У њој је или складно место изразите тишине, или хаотична кућа с много вике и сталних промена. Исто тако, ово може бити кућа интензивног раздора и одбојности међу укућанима или пак интензивне страствене љубави и искрене повезаности. Помало магичан, број шест делује тако да из људи извлачи крајње емоције, а добро делује на учење нових ствари и посвећеност хобијима попут кухања, фотографирања, бављења рачунарима или мајсторијама. У овом дому људи су изразито креативни. Да би појачали позитиван, а умањили негативан утицај броја добре су жуте и светлозелене нијансе, као и стварање великог удобног дневног боравка за окупљање.

Број 7

Овај број симбол је сањарења, маште и бунта. Тако седмица призива много духовности својим укућанима, али и осећајност и рањивост. Понекад ће укућани имати проблема са одвајањем стварности од маште па ће се истицати својим ставовима који се не уклапају у мишљење већине. Према неким тумачењима, управо се у домовима под овим бројем најчешће догађају паранормалне приказе и друге необјашњиве ствари. Људи који живе у њој често се баве неком уметничком професијом, имају кућне љубимце и велики су перфекционисти.

Прочитајте још: Само одржавање базена кошта као МАЊИ СТАН У БЕОГРАДУ: Завирите у дом фудбалера Немање Матића и његове супруге (ФОТО)

Број 8

Овај број симбол је поштовања, стабилности и снаге. Укућанима доноси добар углед, ауторитет, па чак и славу, али и велику одговорност коју често имају према другима. Труде се да свима угоде, али с мером која не угрожава њихову добробит и то је нешто што науче тек у средњој животној доби. Због тога млађи укућани знају бити незрели, али то је кратког века. Број 8 доноси и поштовање према традиционалним вредностима – породице, пријатељства, рада, љубави…

Број 9

Овај број симбол је великих подела, што се одражава и на физички изглед куће с много соба, различитим уређењем у свакој и много различитих темперамената који живе под истим кровом. Људима који у њему живе обично не недостаје иницијативе у животу, они знају шта желе и директно се труде да то и остваре. Могу на том путу прибећи разним лукавствима и преварама, јер они имају једно врло посебно схватање људског морала. Ипак, то не значи да су лоши, већ изузетно сналажљиви. У послу су обично врло успешни, а у кућанској атмосфери често напети.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas