Oglas
· · Komentari: 0

Klasici koji ne izlaze iz mode: Koje modele FARMERKI uvek možete obući (FOTO)

Ovi modeli su prosto neprevaziđeni

1655109167_f78ffb165dd2ef6ecf9ea959547707af.jpg
Foto: Pinterest
Oglas

Bez obzira koje godišnje doba je u pitanju, farmerke su neizostavni deo kombinacija. Čak i u sred leta, iako je vruće, kad nam dosade haljine, harmerke su prva alternativa. Nema ko u svom ormaru ne poseduje bar nekoliko komada. Prosto njih uvek morate imati. Kada se opredeljujemo za jedan ili drugi model, obično gledamo trenutne trendove. Međutim, ukoliko želite da kupite farmerke za sva vremena, sledeći moeli su pravi izbor za vas. Prestaćete da ih nosite samo ako vam veličina više ne bude odgovarala. 

Pročitajte još: Sestra Jelisavete Orašanin preslikana je glumica: Dva puta ćete pogledati sliku (FOTO)

Prvi model su "mama" farmerke. One su bile veoma popularne devedesetih, a vratile su se u modu pre nekoliko godina. Imaju visok struk, blago suženi kroj i naglasak na liniji kukova. Ovaj kroj odgovara svima, jer uspešno sakriva nedostatke figure. Slaže se uz sve, od sportskih majica, pa sve do svečanih bluza.

Foto: Pinterest

 

Sledeći model koji treba da imate u svom ormaru ako ste ljubitelj klasike su svakako farmerke ravnog kroja. Ovaj model je veoma jednostavan. Odgovaraće devojkama različite građe, a mogu da se kombinuju uz najrazličitiju odeću. Šta god gore da obučete, ne možete pogrešiti. 

Foto: Pinterest

Farmerke sa širokim nogavicama i visokim strukom znatno će vam pomoći da vaša figura izgleda bolje. Ovaj model vizuelno smanjuje struk, izdužuje noge i naglašavaju kukove. Izgledaćete elegantno, a kao i druga dva modela, one se mogu kombinovati sa najrazličitijim majicama i bluzama. Možete ga nositi i uz topove svih boja. 

Foto: Pinterest

Kada se odlučite da odete u kupovinu farmerki, bolje da se opredelite za neki od ovih modela i da ne štedite, jer će vam ovi klasici trajati godinama i neće vam biti žao što ste potrošili novac na kvalitetan teksas koji će trajati. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas