· · Коментари: 0

Нумерологија открива какав ПАРТЕР је идеалан за вас: Погледајте шта вам је најважније у љубави

На основу године рођења можете видети за каквим партнером жудите

1661853241_Foto-Pexels.jpg
Фото: Пеxелс

Знате ли да се у генерацијском броју види каквог партнера желите?

Генерацијски број се добије сабирањем свих бројева године вашег рођења. Када их на крају сведете на прост број, знаћете који вам је генерацијски број.

На пример: 1986. година

1 + 9 + 8 + 6 = 15 = 1 + 5 = 6

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 1 – жели интелигентног партнера с којим може о свему да разговара. Пожељно је да буде и интелигентнији од ње саме, јер воле учити нове и непознате ствари. Никако не сме да буде тврдоглав и искључив, то не трпе. Мора да им буде и ослонац и подршка. Цене добре говорнике, али ако се граматички неправилно изражавају, ту је крај. Желе мирну љубав без великих осцилација.

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 2 – реагује искључиво на емоцију. Треба им емотиван партнер који ће без устезања и показивати и изговарати, љубав и емоцију. Двојке воле да им се прича, да их уверавају у постојање емоција, да им се негује самопоуздање. Не воле грубост, очекују од партнера да их својом пажњом, љубављу и нежношћу огрне сатеном у најлепшој боји.

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 3 – очекују безусловну љубав и максималну толеранцију од партнера. Ако имају среће и сретну оваквог партнера, мада је то мало утопијска жеља, направиће му бајку од живота. Тројке и саме то могу и хоће да дају, без задршке, али само у случају да то и добију. Теже идеалу.

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 4 – желе партнера сличног себи. На првом месту желе одговорно и традиционално биће. То мора бити частан партнер, вредан и радан, на кога се могу ослонити без резерве, и који ће високо ценити њихове особине. Презиру неуравнотежене односе, желе знати на чему су и куда то води.

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 5 – воле веселе, причљиве, занимљиве и интелигентне партнере. Оне који преузимају иницијативу, праве им разна изненађења, само нека им није досадан. Желе да уз партнера откривају све животне радости, воле смех и забаву, презиру расправе и ограничавања слободе. Даће максимум од себе правом партнеру.

Прочитајте још: За њих је крај нови ПОЧЕТАК: Овим знацима се до краја године живот мења из корена

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 6 – естете, и зато желе шармантне и лепе и пожељне партнере. Наравно, да само њима припадају. Траже давање у љубави, пажњу и еротику, јер то им је важно. Желе да им партнер пружи све благодати за добар живот. Желе брак, стабилну финанцијску ситуацију, лепо уређен дом, децу, богат друштвени живот и хармонију, која им је веома потребна.

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 7 – желе натпросечно интелигентне партнере с којима могу анализирати и водити филозофске разговоре, јер су и саме такве. Опредељују се за изразите интелектуалце и филозофе. Партнер им мора дати искрену љубав, без икаквих сумњи, љубоморе или посесивности.

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 8 – желе снажне и пословно остварене партнере. Желе заштиту и сигурност, ослонац који нису имали ни у родитељској кући. Бирају крупне и стасите партнере који ће их ушушкати у загрљају и дати им топлину. Желе партнера који је ауторитет и који ће им јасно поставити границе. Желе алфа партнера којег ће поштовати, али не и диктатора.

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 9 – желе партнера који ће им дати сву љубав овог света, и више од тога. Како су деветке јако затворена бића, желе партнера којем се могу отворити и који неће злоупотребити њихово поверење. Боје се издаје па им је потребан партнер који ће им бити одан. Деветке су есенција љубави па им је потребан неко ко је потпуно исти као они, с истим ставовима и потребама, тврди Невена Ђукић за Атма.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.