Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АВГУСТ КРОЗ БРОЈЕВЕ

ОТКРИЈТЕ шта вас чека до краја месеца? СЕДМИЦА је на новом почетку, а ДЕВЕТКИ се буде дубоке ЕМОЦИЈЕ

Овим месецом влада Јупитер и чиниће се да се све дешава мимо наше воље!

1597128662_girl-4122248_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Август у себи носи број 3, што значи да Јупитер игра доста јаку улогу у свим дешавањима током овог месеца, даје убрзање и чини да се све око нас догађа мимо наше воље. Наравно, у тим ситуацијама наши политичари ће морати да воде рачуна да не буду преварени, да не доносе погрешне одлуке, јер ће постојати такве тенденције.

Прочитајте још: У једном од омиљених летовалишта Срба ако испоштујете ОВАЈ УСЛОВ, резервација ће бити ЈЕФТИНИЈА

Све до септембра доста су лоши планетарни аспекти и то све утиче и на стање на планети Земљи и на нас као појединце а, самим тим, и на оне који нас воде.

До септембра су лоши планетарни аспекти.
Како се рачуна број?
Биоритамски број добија се тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете тона прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).

Јединица

Када број четири постане доминантна, обично помислимо да је то лош тренутак, али сви бројеви не морају да имају само негативне стране, већ постоје и њихови позитивни импулси, који нам помажу. Стога ви, јединице, због утицаја броја 4 порадите на томе да нађете неки свој пут и пронађете начин да будете срећнији и задовољнији.

Прочитаје још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

Двојка

Вама се отвара могућност да одете на заслужени одмор, јер петица даје ту могућност. Понеко од вас би могао искористити овај утицај да среди простор у којем живи, или да купи некретнину где би могао да ужива у слободним тренуцима. У сваком случају, месец вам је доста леп, искористите ову енергију да се одморите, па макар и у природи у близини вашег дома.

Пронађите кутак у којем ћете дочекати јесен Фото: Пиксабеј

Тројка

Петица
Надам се да ћете бити у августу у бољој финансијској ситуацији него прошлог месеца, јер вам овај период, због утицаја броја 8, омогућава да решите неке своје финансијске проблеме и помогнете себи да вам живот буде лепши. Осмица је мала срећа, и она са собом доноси смиреност и прилив одређене количине новца који нам је у том тренутку најпотребнији.

Очекујем да ће неке тројке због утицаја шестице ући у брачне воде, неко ће добити принову у породици, а биће и оних који ће бринути о старијим члановима породице. Шестица је Венера, и она заиста даје лепе вибрације када су породица, пријатељи и друштво у питању. Надам се да ће и време бити лепше и да ћете и ви бити опуштенији.

Четворка

Саветујем вам да овог месеца радите на свом духовном развоју. А то значи да читате књиге, одете до неког манастира или цркве, прошетете у природи и покушате да сакупите довољно енергије, због ове седмице која ће вас током целог месеца пратити. Можете све окренути у своју корист и пронаћи хармонију, јер седмица може да нас научи како да се мењамо.

Прочитајте још: ПУТИН каквог нисте знали! НУМЕРОЛОШКА АНАЛИЗА руског председника

Шестица

Вама током августа, због утицаја броја 9, предстоји период дубоког размишљања о ономе шта ћете предузети касније или у времену које долази. Ова деветка вама говори о томе да морате добро, добро размислити о свему што вас окружује, и пронаћи решење које ће вам дати снаге да се ослободите бремена које носите.

Седмица
Ви, чисте душе, због утицаја броја 1, налазите се на неком свом новом почетку у животу, и сада треба да поведете рачуна да ту енергију усмерите у оном правцу који ће за вас бити  најбољи, и да донесете важну одлуку шта даље предузети. Баш зато што имате ову јаку јединицу, потрудите се да рационално доносите одлуке.

Осмица

Осмицама саветујем да поведу рачуна о новцу, због утицаја броја 2 јер, биће ситуација када ће вам финансије лако измицати из руку.

Осмице морају да поведу рачуна о новцу, јер...

Зато, пустите да овај месец прође, и не трошите превише, иначе нећете имати довољно. Потребно је да поведете рачуна о свом изгледу и да не уносите у себе превише хране која вам штети.

Прочитајте још: Јапански хороскоп за рођене у знаку БРОЈА 4: Година је ЛОШЕ ПОЧЕЛА, али чувајте ЕНЕРГИЈУ за касније!

Деветка

Због броја 3, у августу ћете бити под утицајем дубоких емоција. То ће вам донети велико оптерећење, јер не волите промене у животу, и тешко се отварате према другим људима. То не значи да не можете бити у ситуацији да неко пожели да буде у вашем друштву, и да схватите да вам је та особа веома драга.  Зар и вама не може да се догоди нешто лепо на емотивном плану?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas