· · Komentari: 0
Odmor

BESPREKORNO MEKA PEŠČANA PLAŽA: Izvan buke i gužve, parče raja zaronjeno u Crveno more (FOTO)

Pravi izbor za odmor!

1597086436_Caribbean-World-Resort-GLAVNA.jpg

Na 45 kilometara od Hurgade, u zalivu poznatom po prostranim peščanim plažama, izuzetno cenjenim među ljubiteljima ekstremnih sportova, poput kajtinga, vindsurfinga, pedlinga, ronjenja i sličnih, ali i među ljubiteljima toplog zlatno-žutog peska pod nogama, ljubiteljima tirkizne daljine u pogledu, a i ljubiteljima toplih sunčevih zraka na slanoj koži.

Foto: Promo

Hotel Caribbean World Resort 5* ističe se po izuzetno lepoj plaži i zanimljivoj arhitekturi u afričkom stilu, a nalazi se u Soma Beju. Sastoji se iz manjih zgrada koje grle lepo uređenu baštu, svaka drugačije, vesele letnje boje, pa svojim svežim izgledom odiše energijom uzbudljivog leta. Na sunčanoj obali Crvenog mora, na jednoj od najtraženijih letnjih destinacija sveta, predstavlja pravi letnji raj, prilagođen svakom gostu. Boravak u ovom hotelu zaista je jedinstven događaj, jer sa jedne strane pruža pogled ka peščanim planinama u dodiru sa nebom, a sa druge ka kristalnom tirkiznom moru i savršeno očuvanoj plaži.

Foto: Promo

All inclusive usluga upotpunjuje vaš odmor, u vidu mnogobrojnih specijaliteta raznih kuhinja, pa i različitih sadržaja u samom hotelu, kao što su bazeni, akva park, centar za ronjenje, amfiteatar, dečiji klub i tereni za razne sportove. Bilo da čeznete za opuštanjem na plaži sa najdražima, romantičnim momentima, ili uzbudljivim ronjenjem među raznobojnim lepotama Crvenog mora, Caribbean World Resort 5* ima sve!

Akva park hotela Caribbean World Resort 5* prava je poslastica za one mlađe, jer osim uzbudljivog spusta, obećava i sjajan pogled na plažu, prilikom kratke, ali slatke vožnje.

Foto: Promo

Letovanje u Egiptu po svemu je jedinstveno i drugačije, a posebno u Soma Beju, letovalištu poznatom po kristalno čistoj vodi, besprekornim plažama i zadivljujućem podvodnim svetom. Raznobojni korali čine pravo blago Crvenog mora i dom najlepših morskih stanovnika. Ovo mirno mesto je savršeno za beg od buke i potpuno opušten odmor, ali nudi i mogućnost da isprobate neki od zabavnih sportova na vodi i provedete ispunjen odmor sa svojom porodicom. Soma Bej se nalazi oko 45 kilometara južno od Hurgade. Krase ga luksuzni hoteli i u njima šarmantni restorani i otvoreni prostori za idealne romantične šetnje. Ovde se nalazi profesionalni golf teren/klub, koji je otvoren tokom cele godine, kako za iskusne igrače, tako i za početnike.

Foto: Promo

Hotel je otvoren 01.08. i osim što ponuda podrazumeva dvoje dece gratis do 14 godina starosti, trenutno su aktuelne vrlo niske cene, koje je prava šteta ne iskoristiti!

Foto: Promo

Za sve detalje posetite zvaničan sajt agencije „1 A Travel“, na kom uz samo par klikova možete rezervisati svoje letovanje iz snova. Ukoliko nam se pridružite u nameri očuvanja prirode i u prijateljskom nastojanju da naše okruženje zaštitimo, napravite online rezervaciju i aranžman platite elektronski, preko 1A Travel Green, a iznos rezervacije će biti umanjen za 10 evra.

Za sve informacije i eventualne nedumice, tu je kontakt centar – 011/655 78 00, gde vam je na raspolaganju ljubazno osoblje agencije.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.