· · Коментари: 0
АСТРО

Петак је за ЉУБАВ, уторак за ЕНЕРГИЈУ, а како искористити остале дане на НАЈБОЉИ начин

Астролози нам откривају да сваки дан у недељи представља једну планету. Дани имају своју моћ и квалитет, па су тако погодни за спровођење одређених планове и акција.

1611918825_Depositphotos_51780077_s-2019.jpg
Фото: Депозит

У астролошком смислу дани у недељи су повезани са планетама, а на који начин утичу на људе, на њихове акције и деловања, прочитајте у наставку.

ПОНЕДЕЉАК – ДАН МЕСЕЦА

Понедељак као први радни дан у недељи, веома је повољан за ритуале плодности и зачећа. Такође понедељак је повољан дан за доношење одлука који имају везе са вашим осећањима, а месец је тај који вас чини осећајним у понедељак.

Прочитајте још: Да ли сте смирени или немирног духа? Време рођења откриће вам нешто занимљиво!

Уторак је дан за енергију, а средом никако не започињите послове!
Фото: Депозит

УТОРАК – ДАН МАРСА

Уторак је дан у којем ћете бити пуни енергије. Уторак је најбољи дан ако желите нешто да купите или продате. Такође уторак је идеалан дан уколико желите да измените своју исхрану. Идеалан је дан и за спортске активности.

Прочитајте још: Јануар у БРОЈКАМА: Двојке добијају НОВАЦ, а један знак почиње веома успешан ПОСАО

СРЕДА – ДАН МЕРКУРА

Средом у миру можете планирати шта ћете радити у наредним данима, такође можете и разговарати са другима о вашим плановима, али запамтите, никако не започињите те планове средом. Овај дан је као створен за комуникацију и креативност.

Четвртак је за трошење новца, а петак за љубав!

ЧЕТВРТАК – ДАН ЈУПИТЕРА

Четвртак је дан у којем ћете трошити много пара. Ако идете на неко путовање четвртком или ако негде излазите, будите опрезни и добро размислите на шта ћете потрошити новац. Четвртак је дан за медитацију, јер тада имате најбистрију интуицију.

Прочитајте још: ЖИВОТ ИМА 7 ЦИКЛУСА: Проверите у ком се ви налазите и шта можете очекивати

Фото: Депозит

ПЕТАК – ДАН ВЕНЕРЕ

Петак је дан који је погодан за љубав и за романтичне вечере са партнером. Такође петак је идеалан дан за особе које су саме, јер петком имају највеће шансе да упознају нове особе. Петак је дан када имате највише храбрости и воље за флертовање и завођење. Ако желите да се венчате, урадите то петком, јер је тај дан традиционално био дан венчања.

Суботом склапајте пријатељства, а недељом се опуштајте!

СУБОТА – ДАН САТУРНА

Ако сте започели пројекте суботом, они често знају да се одуже, јер је то дан у којем се обично не довршавају послови. Али овај дан има и своје предности, јер вам даје стрпљење и истрајност у послу. Ако склопите пријатељсво или посао током суботе, обично на крају имају добар исход.

Прочитајте још: Сазнајте коју сте ЗВЕЗДУ ДОБИЛИ ПО РОЂЕЊУ: Уз помоћ ФОРМУЛЕ израчунајте судбинску повезаност са људима око себе

НЕДЕЉА – ДАН СУНЦА

Недеља је идеалан дан за одмарање и опуштање, као и за дружење са пријатељима. Бавите се стварима које вас забављају искључиво недељом. Такође недеља је идеалан дан да пробудите вашу стваралачку способност и да сакупите енергију за наредне дане.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.