Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта ГОДИНА рођења може рећи о вашем животу? Нумеролози тврде да је последња цифра кључна

Свака цифра са собом носи одређени елемент

1688817951_numerologija-godina.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Нумеролози тврде да година у којој смо рођени има веома значајну улогу за даљи ток наших живота, а ипак је најзначајнија последња цифра. На основу ње може се одредити карактер, судбина и пут који нам је живот наменио.

Свака цифра има одговарајући елемент, а то су Метал, Ватра, Земља, Дрво и Вода. Уколико сте, на пример, рођени 1990. године, ваш број је нула, а његов елемент је Метал.

Ово су значења за сваку цифру:

Бројеви нула и један – Елемент Метал

Ово су особе јаког и снажног карактера и веома отпорне. Непогрешиво знају шта желе и урадиће све да би остварили своје амбиције и циљеве, а према нумерологији, на том путу их прати велика срећа.

Њима је предодређено да остварују велике ствари у животу. Слободног су духа, живе само по својим правилима. У љубави теже доследности.

Бројеви два и три – Елемент Вода

Ово су особе које много више од других показују емпатију и саосећајност. Имају бујну машту и веома су сналажљиви. Веома су успешни у професијама које имају везе са говорништвом.

Одлични су лидери, мотиватори и тренери. Имају изражени инстинкт и веома добро примећују детаље. Ова особина им често у животу помаже да и из најтежих ситуација изађу на лак начин.

Бројеви четири и пет – Елемент Дрво

Најизраженије особине које их красе су самоувереност и марљивост. Оригинални су, увек воле нова искуства, верују у друге светове, па теже да открију све тајне и загонетке, што многим људима делује чак и бизарно.

Не познају појмове себичлука и егоизма, па их други људи обожавају, што њима веома прија. Рођени су авантуристи и њима, али и са њима никада није досадно. Ове особе су рођене да уносе радост у туђе животе.

Бројеви шест и седам – Елемент Ватра

Особе рођене у елементу ватре обожавају путовања. Већини је сан да обиђу планету „уздуж и попреко“, а уз мало напора ова жеља ће им се лако остварити. Мана је што веома брзо улазе у нове односе и прихватају нове ствари, не размишљајући да ли су им потребне.

Због тога их многи посматрају као површне. Ипак, они су љубазни, природни и знају како да привуку људе и задобију њихово поверење. Рођени су за послове који подразумевају честа путовања и контакт са људима.

Бројеви осам и девет – Елемент Земља

Ове особе су пуне самопоуздања и одлучне у свему што раде, тешко да ишта може да их поколеба. Ипак, те одлуке доносе веома промишљено и разумно. Дисциплина је њихово друго име, воле ред и живе према својим правилима и плановима.Оно што је њихова мана је страх од непознатог. Тешко излазе из зоне комфора и у животу све раде према унапред одређеном плану. Код њих све мора да буде „под конац“. Прилично су ауторитативни, па им од руке иду лидерске позиције.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas