Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта ваш ДАТУМ рођења може рећи о вама? Нумеролози откривају какву вибрацију сваки број носи са собом

Сваки број има посебно значење

1693133974_shutterstock_2097219334.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сваки број има другачију и јединствену вибрацију тврде нумеролози. Та вибрација се не може променити нити игнорисати, него је потребно научити живети у складу с њом, сматрају нумеролози.

Бројеви се налазе у датуму рођења, а сваки од њих има посебно значење и даје извесне особине особи рођеној на одређени датум. Карактеристике које нам дају бројеви не треба посматрати кроз призму позитивног или негативног, него их једноставно прихватити као део личности.

Вибрација броја датума рођења с нама остаје цео живот, а познавање те енергије помоћи ће нам да схватимо себе, своје поступке и своје односе с околином. Исто тако, познавање нечијег датума рођења и особина које тај број доноси помаже при схватању других и остваривању бољег односа.

Тако ћемо, откривајући себе, моћи и да се развијамо. Нумерологија може помоћи при схватању наших јаких страна, које потом можемо искористити како бисмо испунили своје животне задатке. Такође, нумерологија може да помогне при откривању наших слабости, свега онога на чему треба да радимо и шта нам представља животни изазов. Најпотпунију ће интерпретацију наших животних бројева дати искусни нумеролог.

Бројеви један и десет деле особине изузетне снаге, вођства и склоности преузимању одговорности. Такође, храброст за остварење нових идеја, креативности, те могућност решавања свега што им се нађе на путу. То је због тога јер се број десет описује као број један увећан десет пута.

Слично правило вреди и код бројева девет и осамнаест. Особе рођене деветог у месецу показују разумевање и саосећање према другима. Развијају интерес за филозофију, а нису им стране ни велике животне промене те их промене обликују, што доводи до њихове велике толеранције према другим културама и обичајима.

Осамнаест је најсвестранији од свих бројева и може се свести на девет. С обзиром на то да је осамнаест девет пута два, особе рођене 18. имају два пута јаче изражене особине од оних на које утиче број девет. Рођени 18. у месецу могу да постигну много више од осталих, интересовања су им различита, а таленти неограничени. Способни су да ураде све што зацртају. Моћ и врлине ипак не употребљавају само за своју корист него и како би помогли другима, што је одраз изузетне толеранције према свима која је изражена у броју девет.

Бројеви између 21 и 29 попримају особине броја два те онога који га следи. Број два је број колегијалности, било у пословном, било у приватном животу. Особе рођене другог у месецу склоне су да испуњавају туђе жеље, независно од тога да ли је реч о члану породице или познанику. Број три је број изузетне друштвености. Особе рођене трећег немају проблема с успостављањем контаката јер природно привлаче људе.

Особа рођена 23. у месецу вероватно ће показати помало особина броја два и броја три, као и виртуозност у баратању речима. То им омогућује да буду предводници маса као говорници, што је заправо манифестација привлачности броја три. Број четири упућује на вредне особе које завршавају сваки започети пројекат водећи се п

Број пет означава спремност на промене које особе рођене овога датума прате целога живота. Требају их прихватити као лекције. Посебно су склоне хуманитарном раду особе рођене шестог у месецу. Оне су спремне да искажу љубав према свима. Дубоко размишљање је карактеристично за особе рођене седмог иако треба припазити да се због тога сасвим не повуку из друштва. Особе рођене осмог знају с новцем.

Ево што датум који је био на дан вашег рођења говори о вама.

1 – Рођени првог створени су за улогу вође снажне личности.

2 – Изузетно сте склони сарадњи, и пословно и приватно.

3 – У центру су збивања, плене друштвеношћу.

4 – Вредни су, а логично размишљање им је јача страна.

5 – Живот же им бити обележен сталним променама.

6 – Проналазите се у образовању и хуманитарном раду.

7 – Врло су склони медитирању и дубоком размишљању, а привлачи их и уметност.

8 – Изузетно се сналазе у финансијским водама.

9 – Схватају друге људе и имају разумевање за њих.

10 – Можете се уловити у коштац са свиме што вам се нађе на путу.

11 – Осећајни су и понекад због тога пате.

12 – Поседују прирођени шарм и магнетску привлачност.

13 – У послу су јако концентрисани и предани.

14 – Мудрост, интуитивност и креативност је њихова страна личности.

15 – Љубазни су, стрпљиви и спремни свима да помогну.

16 – Изузетно су наклоњени блиским и драгим људима.

17 – Инвентивни су и креативношћу остварују своје идеје.

18 – Поседују јаку харизматичност и свестраност.

19 – Пустоловног су духа и не плаше се да искажу емоције.

20 – Жртвујују се за добро других, али притом заборављају себе.

21 – Занимају људи и уживате у великом друштву.

22 – Планирају сваки корак и верују пре свега у себе.

23 – Рођени су говорници, бриљирају с речима.

24 – Уочавају лепоту у свему око себе и то их испуњава.

25 – Карактеришу их стрпљивост и контемплација.

26 – Снажни су и амбициозни.

27 – Ваша животна искуства су многобројна и занимљива.

28 – Креативни су и оригинални, у потрази за стабилношћу.

29 – Интуитивно схватају проблеме других.

30 – Увек говоре оно што мисле и осећају.

31 – Интуиција им показује којим животним путем треба да крену.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas