Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШТА ЗНАЧЕ НИЗОВИ ИСТИХ БРОЈЕВА: Ако их често виђате на сату, телефону или улици, они носе важне поруке

Сазнајте шта вам духовни водичи поручују низовима бројева

1691668342_shutterstock_1668974722--1-.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Да ли икада погледате на сат и осетите се као да сте видели бројеве који су намењени вама? Да ли често примећујете понављајући низ бројева и питате се шта би то могло да значи? Ово су ваши анђели и духовни водичи који покушавају да вам нешто саопште!

Обратите посебну пажњу на бројеве који садрже бројеве који се понављају , као што су 11:11, 3:33 или 9:99. Парни бројеви који су палиндроми имају посебно значење, на пример 2:32, 7:17 и 9:29.

Духовни водичи комуницирају са нама на различите начине, а низ бројева је један од њих.

Ваши вољени такође могу да вам дају до знања да су са вама тако што ће вам послати број који означава посебан датум, као што је рођендан, венчање или датум смрти.

Обратите пажњу, јер су знакови свуда око вас - само морате бити отворени да их примите!

111

Пажљиво пратите своје мисли и водите рачуна да размишљате само о ономе што желите, а не о ономе што не желите. Овај низ бројева је знак да вам се отварају врата могућности и да се ваше мисли остварују брзином светлости.

111 је као јарко светло. То значи да је универзум управо забележио ваше мисли и већ је почео да их остварује. Да ли сте задовољни оним што је свемир ухватио? Ако не, исправите своје мисли (замолите анђеле за помоћ ако имате проблема да их контролишете или промените).

222

Ваше свеже идеје почињу да постају стварност. Наставите да их заливате и негујете; ускоро ће се пробити кроз земљу и манифестовати!

Другим речима: не одустај пет минута пре чуда. Остварење ће ускоро бити евидентно, зато наставите са позитивним мислима, афирмацијама и визуализацијом.

333

Духовни учитељи су вам блиски и желе да знате да имате њихову помоћ, љубав и друштво.

Често их контактирајте, посебно када приметите више тројки око себе. Неки од познатијих духовних учитеља су Исус, Мојсије, Марија, Куан Јин и Јогананда.

444

Анђели вас окружују и теше својом љубављу и помоћи. Не брините, њихова помоћ је на дохват руке.

555

Вежите појас. Велика животна промена је пред вама. Немојте мислити о овој промени као позитивној или негативној, јер је свака промена природни део тока живота. Можда је ова промена одговор на ваше молитве, па наставите да замишљате да сте окружени анђеоском светлошћу.

666

Ваше мисли су тренутно неуравнотежене и превише фокусиране на материјални свет. Овај низ бројева вас подстиче да уравнотежите своје мисли између духовног и материјалног .

Анђели траже од вас да се усредсредите на духовности служење другима. Схватите да ће ваше материјалне и емоционалне потребе бити задовољене аутоматски.

777

Анђели те славе! Наставите са добрим радом и знајте да ће вам се жеља ускоро остварити. Ово је изузетно позитиван знак и значи да можете очекивати још више чуда .

888

Један период вашег живота се ближи крају, а ово је знак да се припремите за то. Овај низ бројева може указивати на то да завршавате емоционални период или фазу у вези.

999

Закључак. Ова секвенца означава крај важног периода у вашем животу. То је и порука за све људе који се баве исцељењем Земље, а значи: „Наставите да радите, јер сте Земљи потребни управо сада“.

000

То је подсетник да сте једно са универзумом и да осећате присуство Божје љубави у себи. То је такође знак да је некој ситуацији дошао крај.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas