Oglas
· · Komentari: 0

ŠTA ZNAČE NIZOVI ISTIH BROJEVA: Ako ih često viđate na satu, telefonu ili ulici, oni nose važne poruke

Saznajte šta vam duhovni vodiči poručuju nizovima brojeva

1691668342_shutterstock_1668974722--1-.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Da li ikada pogledate na sat i osetite se kao da ste videli brojeve koji su namenjeni vama? Da li često primećujete ponavljajući niz brojeva i pitate se šta bi to moglo da znači? Ovo su vaši anđeli i duhovni vodiči koji pokušavaju da vam nešto saopšte!

Obratite posebnu pažnju na brojeve koji sadrže brojeve koji se ponavljaju , kao što su 11:11, 3:33 ili 9:99. Parni brojevi koji su palindromi imaju posebno značenje, na primer 2:32, 7:17 i 9:29.

Duhovni vodiči komuniciraju sa nama na različite načine, a niz brojeva je jedan od njih.

Vaši voljeni takođe mogu da vam daju do znanja da su sa vama tako što će vam poslati broj koji označava poseban datum, kao što je rođendan, venčanje ili datum smrti.

Obratite pažnju, jer su znakovi svuda oko vas - samo morate biti otvoreni da ih primite!

111

Pažljivo pratite svoje misli i vodite računa da razmišljate samo o onome što želite, a ne o onome što ne želite. Ovaj niz brojeva je znak da vam se otvaraju vrata mogućnosti i da se vaše misli ostvaruju brzinom svetlosti.

111 je kao jarko svetlo. To znači da je univerzum upravo zabeležio vaše misli i već je počeo da ih ostvaruje. Da li ste zadovoljni onim što je svemir uhvatio? Ako ne, ispravite svoje misli (zamolite anđele za pomoć ako imate problema da ih kontrolišete ili promenite).

222

Vaše sveže ideje počinju da postaju stvarnost. Nastavite da ih zalivate i negujete; uskoro će se probiti kroz zemlju i manifestovati!

Drugim rečima: ne odustaj pet minuta pre čuda. Ostvarenje će uskoro biti evidentno, zato nastavite sa pozitivnim mislima, afirmacijama i vizualizacijom.

333

Duhovni učitelji su vam bliski i žele da znate da imate njihovu pomoć, ljubav i društvo.

Često ih kontaktirajte, posebno kada primetite više trojki oko sebe. Neki od poznatijih duhovnih učitelja su Isus, Mojsije, Marija, Kuan Jin i Jogananda.

444

Anđeli vas okružuju i teše svojom ljubavlju i pomoći. Ne brinite, njihova pomoć je na dohvat ruke.

555

Vežite pojas. Velika životna promena je pred vama. Nemojte misliti o ovoj promeni kao pozitivnoj ili negativnoj, jer je svaka promena prirodni deo toka života. Možda je ova promena odgovor na vaše molitve, pa nastavite da zamišljate da ste okruženi anđeoskom svetlošću.

666

Vaše misli su trenutno neuravnotežene i previše fokusirane na materijalni svet. Ovaj niz brojeva vas podstiče da uravnotežite svoje misli između duhovnog i materijalnog .

Anđeli traže od vas da se usredsredite na duhovnosti služenje drugima. Shvatite da će vaše materijalne i emocionalne potrebe biti zadovoljene automatski.

777

Anđeli te slave! Nastavite sa dobrim radom i znajte da će vam se želja uskoro ostvariti. Ovo je izuzetno pozitivan znak i znači da možete očekivati još više čuda .

888

Jedan period vašeg života se bliži kraju, a ovo je znak da se pripremite za to. Ovaj niz brojeva može ukazivati na to da završavate emocionalni period ili fazu u vezi.

999

Zaključak. Ova sekvenca označava kraj važnog perioda u vašem životu. To je i poruka za sve ljude koji se bave isceljenjem Zemlje, a znači: „Nastavite da radite, jer ste Zemlji potrebni upravo sada“.

000

To je podsetnik da ste jedno sa univerzumom i da osećate prisustvo Božje ljubavi u sebi. To je takođe znak da je nekoj situaciji došao kraj.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas