Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НУМЕРОЛОГИЈА

СТАЛНО ВИЂАТЕ ИСТЕ БРОЈЕВЕ? 4 вас упозорава на опасност, 10 доноси добре вести

Понављајући бројеви су знак на који треба обратити пажњу, барем тако налажу закони нумерологије.

1641822886_pjimage--98-.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Колико често вам се дешава да на улици видите аутомобил са бројевима који почињу са три јединице у низу или да, када погледате на сат, "често" видите време 10:10? Сигурно сте се некад запитали да ли је то само случајност или неки знак.

Нумерологија верује да нам универзум са разлогом даје понављајуће бројеве, које у одређеном низу, назива бројевима анђела.

Прочитајте још: Тестирајте свој однос помоћу квиза "ДАН РАЗВОДА": Експерт открива 8 знакова да је дошао КРАЈ (ТЕСТ)

Анђеоска нумерологија говори о значењу бројева који се понављају у вашем животу: на сату, броју аутомобила, било где. Да бисте дешифровали предвиђања и поруке судбине, нећете морати да извршавате сложене прорачуне. Само запамтите бројеве које најчешће видите, а затим потражите њихово значење у специјалном преводиоцу.

Најпознатији број анђела
Знате ли да је 11:11 добра комбинација? Овај број је вероватно најпознатији број анђела, симболизује успешан успон и нове духовне висине.

Понављајући бројеви, на пример, 111, или бројеви који се подударају у одређеном низу (1234), са становишта нумерологије, носе посебно значење. У нумерологији, сваки број има своје значење, а у зависности од тога који број (или бројеве и њихове комбинације) приметите, порука или знак се могу тумачити на различите начине.

Када приметите било који од бројева у анђеоској нумерологији, можете то прихватити као знак подршке и потврде да сте на добром путу. Ове бројке потврђују ваш добар однос са вишим силама, а ако верујете у њих, говоре да се све дешава како је требало да се деси.

1. Понављање јединице је знак подршке, знак да улазите у нову фазу живота и самоспознаје. У овом периоду веома је важно да верујете себи и својим менторима или људима који су вам значајни.
2. Двојка симболизује неку врсту зближавања, поновног окупљања или нове заједнице. Видети двојке које се понављају је знак да је време да се отворите за нове везе.
3. Понављање тројке је знак да верујете својој интуицији и да радите све како треба. Ово је позив да стојите чврсто и јасно разумете шта желите од живота.
4. Понављање четворки је знак да треба да успорите. Ако видите да се четворке понављају, то значи да је у вашем животу дошао период да завршите старе послове и пронађете равнотежу.
5. Понављање петица је симбол трансформације. Доживљавате или ћете у блиској будућности доживети драматичне промене у свом животу и мораћете чврсто да их прихватите.
6. Шестице које се понављају, имају тешку репутацију и често су повезане са негативним стварима, али то није истина. Број 6 се појављује у вашем животу када превише гледате око себе у потрази за одговорима, док их морате тражити у себи.
7. Седмица је сигнал да активирате свој духовни живот.
8. Осмице које се понављају значе да је неки значајан циклус у вашем животу дошао до краја. Време је да се препустите и само верујете процесу.
9. Деветка која се понавља значи да напредујете и да је време да се понашате у складу са тим. Девет се односи на учење, подучавање и подршку овим процесима.
10. Када видите десетке које се понављају, знајте: ви сте тамо где треба да будете, радите све како треба и добре вести су иза угла.

(Мондо)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas