Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТА НАТАШЕ БЕКВАЛАЦ: Јеловник који јој помаже да одржи савршену линију ПЕТОЈ деценији

Погледајте којих правила се Ната строго придржава

1708000118_Foto-Ataimages.rs-Natasa-Bekvalac.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Новосадска Барбика, надимак који прати певачицу Наташу Беквалац откако се појавила на сцени, и те како јој, чини се, пристаје! Наиме, у петој деценији изгледа боље него на почетку каријере, многи истичу, а она је опет успела да надмаши саму себе! Похвалила се новом фризуром која је само још више нагласила њену лепоту и женственост.

И њен фризер је имао занимљиву опаску:

- Паж ти боље иде уз карактер - рекао је.

Иако кроз шалу зна да каже да ће умрети гладна, а дебела, њени бројни обожаваоци се никако не слажу са тим. Готово никада није имала проблема са килажом, а њено заносно тело одузима, посебно када је на сцени.

Како одржава сјајну линију у 43-ој години?

Извајани и затегнути мишићи, али и младолик изглед, резултат су дугигидишњих тренинга, али и прилагођеног начина исхране.

- Више нема говора о томе да могу јести шта хоћу и кад хоћу или да не вежбам ништа. Пре 15 година могла сам да кажем да ми је то само генетика, али сада се ствари промениле. Сваки дан имам тачан план - знам какву храну уносити, колико воде треба попити и колико се требам кретати. Морам бити у топ форми у сваком тренутку. Ако пропустим 10 дана вежбања, веома то приметим", рекла је за Курир ТВ певачица.

Из јеловника је избацила поједине намирнице и успела је да смрша чак 10 килограма за месец дана.

- Избацила сам пециво, кромпир, соју, пасуљ, боранију, тестенину, грашак, пиринач, грицкалице, слаткише и сокове. Воће сам јела само недељом. Тако сам успела да скинем вишак килограма за кратко време - рекла је Наташа једном приликом.

Ни месо не искључује из јеловника.

- Смела сам да једем све врсте меса, само нисам смела претерано масно. Чак сам јела јаја на све начине, млечне производе, али нисам претеривала са качкаваљем и фета сиром. Свеже поврће сам уносила у неограниченим количинама. Највише сам јела купус, зелену салату, краставац, карфиол, броколи, лук и парадајз, као и орашасте плодове. Дневно сам пила по две и по литре воде.

Наташа је истакла да је најважнији редослед конзумирања намирница.

- Првих шест дана у недељи сам јела све, од салате до меса, а седмог дана за доручак и ручак намирнице са "забрањене листе" попут тестенине, кромпира и пиринча. Слаткише - никако. А кад би ми се пријео неки десерт, узела бих кашику меда или интегрални кекс. После седмог дана све испочетка и тако до жељених резултата - објаснила је.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas