Чувени су десерти са јагодама, али ово воће је одлично и у салатама.
![1716636058_486842_shutterstock-439181509_f.jpg](/cache/images/2/f/3/2/b/2f32b06200052381d5f51209440c8e6eaf8f4869.jpg)
Састојци:
450 г пилећих груди
200 г руколе
200 г јагода
150 г фета сира
влашац 2 кашике
балзамико сирће по укусу
маслиново уље по укусу
мало соли
мало бибера
Припрема:
Пилеће груди очистите и нарежите на коцкице или тракице. У тигању загрејте кашику маслиновог уља и препржите пилетину. Кад месо поприми златножуту боју извадите га на кухињски папир да се оцеди вишак масноће. Руколу оперите и пустите да се оцеди. Фету нарежите на коцкице. Ситно исецкајте влашац и њиме поспијте сир са свих страна и попрскајте маслиновим уљем. Јагоде оперите, веће прережите, ситније оставите целе. На тањир за послуживање ставите руколу зачињену са мало балзамико сирћета, маслиновим уљем, соли и бибером. Додајте коцкице пилетине, јагоде и фету, па све још мало зачините маслиновим уљем и промешајте.
(Суперрецепти/жена)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ